تاریخ: چهارشنبه 12 بهمن 1390 - 19:26 عنوان: میخوام حس زیباتری نسبت به پروردگارم داشته باشم.
سلام به همه دوستان خوبم در سایت.روزای بارونیتون زیبا.
مسیله اینه:دوست دارم خیلی بیشتر از اینا پروردگارامو دوس داشته باشم.نمیدونم چه جوری بگم دوس دارم وقتی حس تنهایی دارم یا مشغول نمازم ی حس دیگه داشته باشم.راستش نماز خوندنم خیلی بهتر شده دیگه اضطراب کم شده و عمیقتر نماز میخونم اما ب معنی جمله ها ک توجه میکنم انگار میخوام ی چیز دیگه رو متوجه بشم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
راسش من شیعه هستم ولی همیشه میگم فقط خدا.ی حس عجیبه. مثلا خونه کعبه حتی از tv حس ارام بخشی بم میده گردنبند و...همیشه الله انتخاب میکنم.دوس دارم این حس قویتر شه خصوصا موقع نماز.ضمن اینکه فک میکنم اگه بتونم اینقدرب معبود خودم متعهد و قدردان باشم مسلما ب سایر نعمتهای زندگی و خصوصا همسرم در اینده میتونم خیلی رابطه عمیق و متعهدانه ای داشته باشم.ب عبارتی همیشه بگم فقط 1 نفر.
ممنون میشم نظرتون بدونم.
rama3132, سلام دوست عزیز.
منم همینو میخوام میخوام ی جوری باشه ک خودم شوق داشته باشم نه تکلیف چون ادم از تکلیف خسته میشه.غذا هم ک نیس بگی گشنمه.واسه همین میخوام از کارایی ک انجام بدم لذت ببرم نه اینکه دیکته شده از جانب مادرم باشه از بچگی.
اره نماز صب خیلی حس خوبی من متاسفانه همیشه قضا میشه نه اینکه خیلی خوش خوابما نه من ادم بد خوابیم مخصوصا چون چن وقته خبرای بد میشنوم معمولا خوابم نمیبره فکرم درگیره نزدیکای صب خوابم میبره اگه اونم نخوابم دیوونه میشم امااا راسیتش هر موقع صب پا شدم ی حس خیلی خوب تمام روز داشتم.
نماز شبم قبول دارم خیلی عالیه اونم هر موقع بتونم میخونم.
امااا میخوام توی همین نماز عادی هم اینطوری باشم البته خدا رو شکر نسبت ب قبلم خیلی بهترم.
اماااا ی چیز دیگه هم میخوام اونم اینکه ی حس خوب و لطیف حتی موقعی ک نمازم نمیخونم بم دست بده یعنی دلم میخواد مثلا وقتی یادم میفته یا ب مشکلی برمی خورم ی حس غرور و تفاوت بم دست بده از اینکه ی جور خاصی خدا رو دوس دارم از اینکه میتونم اینجوری پروردگارمو دوس داشته باشم.
چطور وقتی ی نفر رو دوس داریم از فک کردن بش ی لحظه ی حس خوب دست میده و وجودمون ی لحظه احساس دلتنگی میکنه ولی خب میگن این حس بعد ازد از بین میره اما من فک میکنم دوس داشتن پروردگار باید ی چیزی خیلی فراتر از این باشه دنبال اونم.
مرسی دوستم واسه راهنماییتون.چشم محتاجیم ب دعا.شمام ما رو دعا کنید خیلی خیلی بش نیاز دارم.
دوست جونا ناامیدوم نکنید راهنماییم کنید دیگه.مسلماااا خیلیاتون از من معتقدترین و این حس بتون دست داده خو ب من مشاوره بدید.
راسش وقتی ی تاپیک راجع ب ی موضوع میزنم ذهنم واتر میشه دارم ب ی چیزایی میرسم شمام راهنمایی کنید کاملش کنم ممنونتون میشم.
این خواسته هایی که شما دارید مطمئنا قابل دست یابی هست ولی برای رسیدن به خیلی از چیزها نیاز به گذر زمان هست ؛ خیلی از خواسته های ما در زندگی چه مادی و چه معنوی ممکنه در همون لحظه قابل دست یابی نباشه ولی با گذشت زمان و رسیدن زمان مناسب اونها رو براحتی بدست بیاریم ؛
مثلا یکی از دوستان من چند سال در به در یه شغل خیلی کوچیک و معمولی میگشت و هرچی میگشت حتی یک شغل ساده پیدا نمیکرد اما بعد از مدتی یه شغل عالی خودش اومد در خونه اش رو زد ؛
ادم در یک مقطعی قرار نیست به چیزی دست پیدا کنه و هرچقدر تلاش کنه بهش نمیرسه ولی وقتی وقتش برسه خودش با کمترین زحمت میاد تو دست آدم ؛
در مورد معنویات هم همینطوره ؛ شما باید در همین مسیر فعلی بمونید و تلاش کنید اما اگر دیدید فعلا به اهدافتون نرسیدید نا امید نشید و همچنان امیدوار باشید تا وقتش برسه ؛
توصیه ی من به شما برای رسیدن به هدفتون اینه که همچنان به تلاشتون ادامه بدید و نتیجه رو به خدا واگذار کنید و صبر داشته باشید تا ببینید در آینده دربهای رحمت خداوند چگونه بر روی شما باز خواهد شد ؛ _________________ گاهی فراموشم میکنی ؛ رها میشوم میان روسپی ها
گاهی یادم میکنی ؛ شناور میشوم میان خاطره ها
darvish_hosein, سلام
مرسی واسه نظرتون.قشنگ بود.
اماااااا خیلی وقت اینجوریم
دوس دارم زودتر اون لذت یا طعم علاقه ای رو ک میخوام حس کنم
چه جوری میشه تقویتش کرد
نمیدونم
فقط میخوام اعتقاداتم واسه خودم باشه کسی نفهمه دوس ندارم عین خشک مدهبیها ک نشون میدن نمود بیرونی داره باشهه
من دوس دارم با همون حالت طبیعی ک دارم همونجوری ک با مانتو هسم با همون قیافه سادم و نماز و...نه مدام توی مراسما بودنو از اونور خب بلاخر ه زده میشن دیگه از ی ور دیگه میفتن
من دوس دارم با همین حالت معمولیم حسی رو داشته باشم ک هیچکی نداره درونم ارامشی باشه ک هیچکی نداره من اینو میخوام نمیدونم شدنیه
با سلام
با توجه به تاپيک ديگرتان ادعيه کميل، مناجات الخائفين و مناجات شاکين مفاتيح را بيشتر بخوانيد. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
با سلام
lazania, عزيز انسان ها 2 دسته اند:
- خراباتي: که بيشتر با معشوق و لذت حضور او دلخوشند و در رجاء الهي هستند.
- مناجاتي: که از دوري معشوق و عدم درک او در فراغ مي سوزند و در خوف الهي هستند.
همانطور که مي دانيد خدا هم هم قريب است و هم بعيد. بعضي به صفت قرب الهي وابسته اند و خراباتي اند و بعضي به صفت بعد الهي و مناجاتي اند. اين 2 هيچ برتري نسبت به هم ندارند که ظهور صفات الهي هيچ برتري ندارد اما انسان ها چون متفاوتند هر کدام يکي را انتخاب مي کنند.
افرادي که بيشتر در خوف الهي اند مناجاتي اند و ادعيه اي که ذکر کردم همه در همان راستا بوده است. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
azad_raha, جان
ی سوال داشتم
خراباتی یعنی اینکه ب خدا نزدیکن دیگه؟یعنی در قربش هستن..هوم؟ _________________ mohem ni koja hastam mohem ine ke ye asemune ABI balaye sarame va ye KHODAYI ke hamishe bahame
-=-=-=-
BARAN bahanei bud ta zire chatre kuchakam ta entehaye kuche baham bashim
-=-=-=-
tanha banayi ke harchi bishtar belarze mohkamtar mishe DELE adame
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم