تاریخ: پنجشنبه 13 بهمن 1390 - 11:16 عنوان: نمی تونم بهش فکر نکنم این دوست داشتن درست هست یا اشتباه
با سلام
لطفا تکلیف من رو با این مسئله مشخص کنید؟
من پسرم 26ساله ، شغلم آزاد و مجرد . حدود 2 سال هست که یه مشتری خانم دارم که هر چند روز یکبار اون رو میدیدم و تقریبا ملاک های منو برای ازدواج داشت،کم کم به این نتیجه رسیدم که برای ازدواج مورد مناسبی میتونه باشه و تقریبا تصمیمم رو گرفتم ولی چند ماهی که متوجه شدم که سنش 9 سال از سن من کمتره
مشکل من این هست که هر کار میکنم نمیتونم فراموشش کنم و هر خانم دیگه ای رو که میخوام انتخاب کنم با این خانم مقایسه میکنم چه از لحاظ ظاهر چه از لحاظ اخلاق، یه جورایی نمیتونم بهش فکر نکنم وهر بار که این خانم رو میبینم دوباره همون حس روبهش دارم که این 2 سال داشتم
آیا این دوست داشتنه عادی هست از روی ظاهر یا دوست داشتن واقعی از روی منطق و عقل؟
اصلا ادامه دادن این موضوع درست هست یا اشتباه
این مطلب آخرین بار توسط erfan25 در سهشنبه 23 اسفند 1390 - 15:12 ، و در مجموع 5 بار ویرایش شده است.
erfan25, بستگی داره که اون خانوم سطح رشد فکریش درچه حد باشه.اگه بزرگتر از سنش فکر کنه و عاقل باشه و همه چیتون برا ازدواج باهم مناسب باشه میشه با 9سال فاصله ازدواج کرد.ولی در نظر بگیرین که این دختر خانوم سنش برا ازدواج کلا کمه. _________________ صبر کن سهراب...
گفته بودی قایقی خواهم ساخت!
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم...
منظور شما از ملاک های مورد نظر تنها ظاهر ایشونه؟!!!!فکر نمیکنین اگه اینطوریه شما تنها شیفته ی ظاهر این خانم شدین و واسه ازدواج تنها ظاهر افراد ملاک نیست و در کنار ظاهر مسایل دیگه ای هم وجود داره.فکر نمیکنین این خانم خیلی کوچیکه!اصلا خانوادش راضی به این ازدواج میشن؟!فکر نمیکنین دارین فقط با احساس جلو میرین!!! _________________ کوه به کوه نمیرسه ولی ادم به ادم میرسه!!!
گه واقعا عاشقشی و تصمیمتو گرفتی خب 2 سال صبر کن هم تو 27 سالت میشه و هم اون 18 سالش می شه اونوقت ازدواجتون معقول تره ولی الان خیلی کوچیکه بهتره الان ازش خواستگاری نکنی چون تو این سن دخترا اصن به ازدواج فکر نمی کنن و ممکنه با این کارت فکرشو مشغول کنی و ...
ولی در مورد سوالت که گفتی عشقه یا هوس باید کم بیشتر توضیح بدی که از چه نظر دوسش داری اصلا میشناسیش یا فقط قیافشو دیدی ؟؟ البته به صرف این که اون فعلا سنش برا ازدواج کمه نمی شه گفت که احساس شما هوسه و عشق نیست ولی خب اول باید معیاراتو بگی .
باسلام و تشکر از دوستان
نکته ای که قبلا ذکر نکردم این هست که من موارد دیگه ای رو برای انتخاب داشتم و اونها هم تقریبا از نظر ایمان ،حجاب و حتی قد در یک سطح با این خانم بودن ولی من بیشتر این خانم رو پسندیدیم
من از دوستان این راهنمایی رو می خوام که علاقه من به این خانم فقط از روی ظاهر هست یا اینکه واقعا همونی هست که می خوام
سلام
تحقیق کنید در صورت همسانی و همسویی و انتخاب عاقلانه خانم ، خواستگاری نمایید! _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد این نداها را صدا
با سلام و تشکر از دوستان
این خانم 17 سالش هست و رفتار و حرکات و طرز صحبت کردن اون بیشتر از سنش نشون میده در حدی که وقتی متوجه شدم 17 سال داره برای بار اول نمی خواستم باور کنم.
بیشتر مشکل من در تصمیم گیری این هست که ممکنه الان مشکلی پیش نیاد ولی مثلا 10 سال آینده هم اختلاف سنی مشکلاتی رو پیش نمیاره از قبیل درک متقابل یا حتی تغییر ظاهر در میانسالی
آخه 9 سال که اونقدر زیاد نیست که بعدا مشکل ساز بشه!!! بعدشم مهم نوع رفتار هستش نه سن شناسنامه ای، که اونم با توجه به این که می گی رفتارش بزرگونس حله دیگه.
من تو فامیلمون چند مورد داریم که اختلاف سنی شون 10 ساله خیلی هم خوش بختن. (2تاش دختر عمه هامن و کاملا مطمئنم).
با تشکر از شما
با توجه به سن این خانم من چطور متوجه بشم ( از روی رفتارش ) که اون هم به من علاقه داره ، چه راهی هست که از علاقه اون به خودم با خبر بشم
چه روش هایی رو پیشنهاد میکنید که این خانم حس واقعیش رو بروز بده؟
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم