تاریخ: شنبه 15 بهمن 1390 - 15:58 عنوان: آیا اندازه الت تناسلی در رابطه مهم است ؟
یا اندازه الت تناسلی در رابطه مهم است ؟
شما در حقيقت خيلي هم غير طبيعي نيستيد! در واقع مدتهاست كه باشگاهي تشكيل شده كه امثال شماها در اون عضو هستند! واقعيت اين است كه تقريبا همه مردان نسبت به آلت جنسي يكنفر ديگر حسودي مي كنند! يكي مي خواهد كه آلتش طولاني تر باشد ، ديگري كلفتر ، يكي سفت تر ، يكي قدرت بيشتر و خلاصه كه همه بدنبال آلت يكي ديگر حسودي مي كنند!
اما حقيقت اين است كه تفاوت خيلي كمي ميان آلتهاي درشت تر و كوچكتر وجود دارد چون آلت كوچكتر اندازه بيشتري رو در زمان نعوذ بخود خواهد گرفت تا آلتهاي كلفت تر و سنگينتر . توضیح اینکه آلت های درشت و دراز بعد از تخلیه منی سفتی خود را سریعتر از دست میدهند و این چیزیست که زنان اصلاٌ ترجیح نمی دهند. اندازه درشت آلت در سکس می تواند باعث فشار و زدگی زن از رابطه نیز گردد.
مردان همواره فكر مي كنند كه شريك جنسي آنها از آلت بزرگتر بيشتر لذت ميبرد.واقعيت اين است كه شريك جنسي شما بيشتر ترجيح ميدهد كه شما مهارت بيشتري در امور جنسي داشته باشيد و بدانين كه از آلت چطور استفاده می كنيد و همچنين در طول رابطه فقط بخود فکر نمیکنین و يك عاشق با بازوهاي گرمي هستید.
شايد بهتر باشد كه شما پسرها اينقدر بروي اندازه آلت خود تمركز نكنين و سعي كنين يكمفدار بروي تكنيكهاي معاشفه و مواظبت و بوسه ها و لامسه كار كنيد بجاي اينكه همواره خود را درگير بزرگتر كردن اندازه آلت خود كنيد
http://zanashoi.blogfa.com/post-38.aspx _________________ کار شما این نیست که عشق را جست و جو کنیدکار شما این است که موانع موجود در خودتان را که سد راه رسیدن به عشق است پیدا کنید
سلام:به نظر من گرم وداغ بودن و معاشقه قبل از سکس مهم نه اندازه الت اتفاقا بیشتر خانمها وروودی التشونه که بیشتر لذت داره براشون پس بزرگ وکوچیکی ربطی نداره.البته قوامش مهمه
سلام:به نظر من گرم وداغ بودن و معاشقه قبل از سکس مهم نه اندازه الت اتفاقا بیشتر خانمها وروودی التشونه که بیشتر لذت داره براشون پس بزرگ وکوچیکی ربطی نداره.البته قوامش مهمه
عزیز از شما ممنونم به نکته ظریف و خیلی خوبی اشاره کردید امیدوارم همه توجه کنند متشکرم _________________ کار شما این نیست که عشق را جست و جو کنیدکار شما این است که موانع موجود در خودتان را که سد راه رسیدن به عشق است پیدا کنید
این مضامین رو میشه با یک مثال تکمیل کرد کسی که چاقوکشه با یک کارد کوچیک میتونه چند نفرو لت و پار کنه اما یک قداره دست یک ناشی ممکنه به خودش اسیب برسونه .
البته نمیشه گفت طول الت هیچ نقشی نداره چرا داره ولی کافی نیست یعنی اگر شما دارای این خصوصیت باشید ودر عشق بازی تبحر داشته باشید که دیگه اخرشی ولی اگر این فاکتور را کم دارید باید در تکنیک های عشق بازی مهارتتون را بالا ببرید تا ان نقص را جبران کنید . یک مرد واقعی حتی میتواند بدون انکه حتی زیپ خودش را پایین بکشد بتواند یک زن را سیراب کندواین هنر مرد بودن است.
: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: شنبه 15 بهمن 1390 - 22:24 عنوان:
parifariborz, ببخشید همچین میگی در عشق بازی تبحر داشته باشیم انگار از قبل باید تمرین کرده باشیم افرین به این جمله >یک مرد واقعی حتی میتواند بدون انکه حتی زیپ خودش را پایین بکشد بتواند یک زن را سیراب کندواین هنر مرد بودن است. _________________ بــه فـکـر نــوازش دسـت هـای مـنـی....
بی آنکــه بدانی؛دلـــم است کــه تنهــا مانــده...
سلام
خب ممنونیم اطلاعات خوبی بود اما بازم هستند کسانی که برن دنبال صابون و ژل و اسپری و قرص و ......
تا بلکه نیم سانت به سمت مثبت پیشرفت کنند
نمیدونم چرا اما خب
بماند که داستانی شده این اندازه الت که آخرش که پیگیر بشی همه اون بر اثر وراثت و ژن هست و تغییر آنچنانی نخواهد کرد
ضمن اینکه زنها زیاد به بزرگی آلت توجه ندارن اونا میخوان که همسرشون بتونه درست و بموقه انزال داشته باشه و اونا رو ارضا کنه
ضمن اینکه دردهای اولیه هم براشون شیرین هست اما همیشه نه!!!
_________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
سلام
خب ممنونیم اطلاعات خوبی بود اما بازم هستند کسانی که برن دنبال صابون و ژل و اسپری و قرص و ......
تا بلکه نیم سانت به سمت مثبت پیشرفت کنند
نمیدونم چرا اما خب
بماند که داستانی شده این اندازه الت که آخرش که پیگیر بشی همه اون بر اثر وراثت و ژن هست و تغییر آنچنانی نخواهد کرد
ضمن اینکه زنها زیاد به بزرگی آلت توجه ندارن اونا میخوان که همسرشون بتونه درست و بموقه انزال داشته باشه و اونا رو ارضا کنه
ضمن اینکه دردهای اولیه هم براشون شیرین هست اما همیشه نه!!!
عزیز فکر میکنم بهتره به جای کلمه درد اولیه از فشار اولیه استفاده بشه صحیح تر باشه البته خوبه خانمها در این مورد نظر بدند
متشکرم از شما و همه کسانی که نظر دادند _________________ کار شما این نیست که عشق را جست و جو کنیدکار شما این است که موانع موجود در خودتان را که سد راه رسیدن به عشق است پیدا کنید
:oops: :oops: :oops: :roll:[/quote]
عزیز فکر میکنم بهتره به جای کلمه درد اولیه از فشار اولیه استفاده بشه صحیح تر باشه البته خوبه خانمها در این مورد نظر بدند
متشکرم از شما و همه کسانی که نظر دادند[/quote]
سلام بله ممنونم
اما منظور من در همه نزدیکیها بود
چون در هر بار نزدیکی همسرانشون اظهار درد میکنن
اما شیرینی اون کم کم ظاهر میشه
اولش واقعیه _________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
kamal2, میشه کامل توضیح بدی؟
یعنی هر دفعه موقع دخول فقط اولش درد داره؟زیاد یا کم؟ _________________ بیا تا شمع هم، پروانه هم، یار هم باشیم در این صحرا بهار هم، گل هم، خار هم باشیم
kamal2,سلام: فقط شبه زفافه که زن احساسه درد داره در غیر این صورت نباید دردی وجود داشته با شه زنی که موقع سکس درد داره صد در صد یه مشکلی داره که باید به یک دکتر زنان مراجعه کنه اگه قراره زن درد بکشه زمانه سکس پس لذتش لجاست
paeze1374, جون من اول نزدیکی که میخاد شروع شه درد دارم وهمیشه هست این درد.مشکلیم ندارم دردش طبیعیه چون یکم که بگذره خوب میشه.فکر کنم منظور kamal2, این باشه نه؟ _________________ لذت دوستی با پا برهنگان این است که یقین داری که ریگی به کفششان نیست !!
h_u_n_y, 'گلم سلام : من اوائله ازدواجم این دردو داشتم تا زیر شکمم دردو حس میکردم ولی از وقتی دکتر رفتم درمان شدم البته موضوع ماله خیلی سال پیشه الان دیگه پیر شدم .خانمی جونم اگه وقت کردی حتما دکتر برو انوقت تازه متوجه میشی یعنی چی.......... دوست داشتی بهم بگو چیکار کردی.
rohamkasra, منم نظرم اینه که طول آلت خیلی نمیتونه مهم باشه
مهم عشق بازی و تحریک قبل از دخوله و معاشقه ای که انجام میشه _________________ وقتی بارون میاد حس میکنی خیلی به خدا نزدیکی آخه بارون یعنی نقطه چین تا خـــــدا ...
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم