تاریخ: سهشنبه 18 بهمن 1390 - 09:08 عنوان: نجات یه زندگی
سلام بعد از چند سال زندگی خانمم میگه منو دوست نداره کارمون تا طلاقم کشید اما من به خاطر دخترمون کوتاه اومدم.حالا اون میگه فقط بخاطر دخترمونه که مونده رفتارش با من خیلی سرده و می گه هیچ حسی نسبت به تو ندارم.خواهشا نگید که ببین چه رفتاری کردی که اون اینطوری شده که واقعا من کاری نکردم.همه خانوادشم حقو به من دادن.حالا می خوام بدونم چکار کنم که اوضاع زندگیمون بهتر بشه.این فرشته کوچولومون داره تو این زندگی خیلی اذیت می شه.اگه خیلی کوتاه بیام خانمم اینو به حساب ضعف من نمی ذاره؟ازتون ممنون میشم اگه راهکار بدید
باهاشونصحبت کنید زنها معمولا حافظه خوبی دارند وهیچ چیزی رو فراموش نمی کنن به ایشون بگید از اینکه پیشم موندی خیلی خوشحالم وازت ممنونم که منو تنها نذاشتی وبهشون بگید که چقدر دوسشون دارید ونمی تونید بدون ایشون زندگی کنید وهیچ وقت رفتاری نکنید که فکر کنن که بخاطر بچه دارید زندگی رو ادامه میدهید بعضی وقتها یه هدیه یا یه شاخه گل خیلی کار رو اسون میکنه شاید دفعات اول شما را نپذیرند اما مطمین باشید با استمرار ابراز محبت مشکلتون حل میشه و اینو بدونید اینکه میگن مردا نیازن وزنها ناز کاملا درسته خلاصه توجه ....توجه....توجه... موفق باشید
سلام
همسر رقیب نیست! شما یک پیکرید اعضای پیکر هیچگاه نسبت به یکدیدگر حس بیگانگی ندارند - همیشه یار هم هستند - مراقب هم می باشند - به سلامت و رضایت هم اهمیت می دهند-عاشقانه عضو را ترجیح می دهند و هاشقانه نوازش می کنند!- تحمل نیش پشه را هم ندارند و....
با همسرت رفتار کودکانه داشته باش!
با همسرت رفتار مهربانانه داشته باش!
با همسرت رفتار عاشقانه داشته باش!
با همسرت رفتار صمیمانه داشته باش!
رضایت همسر را بر رضایت خود ترجیح بده!
زیبایی آنی نیست که شما لذت ببری بلکه زیبایی آنی است که لذت برسانی! _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد این نداها را صدا
دوست خوبم نمیدونم کجای کار اشتباه کردی و یا کوچولوی نازت چند سالشه چونبعضی از خانمها بعد از زایمان دچار افسردگی میشن و شما باید کمکش کنی // اگر خانموتون زن خوب و فداکاریه چه اشکالی داره براش همه کار بکنی چرا باید خانمها برای ما مردها همه جوره مطیع باشن ولی ما نباید ؟
تو رو خدا بچه رو هم بهانه نکنبد و اگر واقعا بچه رو دوست دارین بخاطر اون به هم عشق بورزین چون در غیر این صورت جدا بشین به نفع بچس تا ادامه زندگی حد اقل هر روز شاهد نفرت و دعوای شما نیست
موفق باشی _________________ لطفا کلیک کنید روی تشکر البته اگه دوست دارید
ولی در هر صورت من از شما تشکر میکنم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم