تاریخ: سهشنبه 18 بهمن 1390 - 19:59 عنوان: چگونه نیازهایم را به شوهرم بگویم؟
سلام ، خسته نباشید ، من دختری 20 ساله هستم که مهر امسال با پسری 21 ساله نامزد کردم . هردو خانواده مذهبی هستیم . نامزدم ایرانی الاصله اما در المان به دنیا آمده و بزرگ شده و نسبت به ایران و آداب و رسوم اینجا آشنا نیست و همه کارهایی که برای عروسی باید انجام بدیم (آتلیه رفتن ، ماشین عروس و ... ) رو مسخره میدونه و مدام میگه من در ازدواج تجربه ای ندارم هرچی پدرم . در ضمن ابراز علاقه به همسر با زبان رو اصلا بلد نیست تو این مدت حتی یکبار هم ابراز علاقه نکرده . من چه طوری میتونم برایش توضیح بدم که من بعضی چیزهارو دوست دارم انجام بدیم یا دوست دارم به من ابراز علاقه کنه ؟ هروقت حرف از کارهایه شب عروسی میشه سریع میره بالا منبر و شروع میکنه سخنرانی که : شب عروسی حضرت زهرا مگه عکاسی بود مگه فلان بود و ... (مافرصت باهم بودن نداشتیم چون اونها نیم ساعت بعداز عقدرفتن چون صبحش پرواز داشتن و رفتن آلمان و فروردین برای عروسی برمیگردن ما فرصت همصحبت شدن و کنار هم بودن رو نداشتیم میترسم به هم نخوریم و تفاهم نداشته باشیم) لطفا راهنمائیم کنید!
به نظر بنده شما انتخاب سختي را انجام داده ايد نامزد شما در يك كشور ديگر به دنيا آمده و با يك فرهنگ اجتماعي ديگري بزرگ شده است كه با فرهنگ اجتماعي ما بسيار متفاوت مي باشد .
هم شما ميبايست كمي درمورد فرهنگ و رفتار مردم آلمان تحقيق و مطالعه كنيد و هم ايشان بايد در مورد فرهنگ و رفتار مردم ايران بيشتر بدانند .
مي توانيد كتاب رازهائي در مورد زنان نوشته آنجوليوجوليس اگر اشتباه نكرده باشم را برايش هديه بفرستيد اميدوارم مفيد واقع شود .
به اميد موفقيت و آرزوي شادكامي براي همه بندگان خوب خدا . _________________ به اميد موفقيت و آرزوي سربلندي براي همه بندگان خوب خدا .
سلام
فرهنگ عاطفی غربی ایشان را به تدریج به فرهنگ عاطفی ایرانی تبدیل کنید!
ناز ها جذاب برایش داشته باشید!
زیبایی شخصیت را بیشتر مبنای روابط قرار دهید!
با اشتیاق صحبتهایش را گوش بده و خواسته هایت را با واژه دوست دارم مطرح نمایید!
تظاهر به رابطه عقلانه کنید و آن را با احساس منطبق با ذائقه اش آمیخته سازید! _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد این نداها را صدا
بیشتر سعی کن باهاش دوس بشی ودر مورد مسائل مختلف باهاش حرف بزن تا دنیاشو بشناسی ودر مورد خودت وعلائقت به اون بگو چون در دو فرهنگ متفاوت بزرگ شدین راه سختی در پیش داری ولی مشکلی نیس بتدریج همه چیز قابل حل تو فامیل ما از این اتفاها افتاده کمتر کسی مشکل پیدا کرده مگر اینکه بنیاذش از ریشه خراب باشه
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم