آیا احترام گذاشتن زوجین به هم یک وظیفه هست یا عشق و دوست داشتن این رو به ما تکلیف میکنه؟؟؟؟
اگر به شما به عنوان همسر یا شوهر طرف مقابلتون بی احترامی کنه چه واکنشی انجام میدید؟؟؟
اگر طرف مقابلتون بهتون بگه از این زندگی خسته شدم و میخوام تمومش کنم آیا استقبال میکنید و تشویقش میکنید یا با صحبت منصرفش میکنید؟؟
اگر اشتباه و سو تفاهم طرف مقابلتون رو بهش اطلاع بدید و مطمئن هستید در اشتباه هست ولی اشتباه خودش رو تایید نکنه و به بی احترامی ادامه بده چه واکنشی انجام میدید؟؟؟
آیا به این جمله اعتقاد دارید که در زندگی هر زمان یک طرف باید نیم من بشه و دعوا رو آروم کنه؟؟؟
با تشکر از لطفتون با جواب هاتون من رو خیلی راهنمایی میکنید
آیا احترام گذاشتن زوجین به هم یک وظیفه هست یا عشق و دوست داشتن این رو به ما تکلیف میکنه؟؟؟؟
ج بالاتر از عشق و وظیفه یعنی حس یکی بودن و شدن!
اگر به شما به عنوان همسر یا شوهر طرف مقابلتون بی احترامی کنه چه واکنشی انجام میدید؟؟؟
ج چون خطای دستی که دست دیگر را می خراشد!
اگر طرف مقابلتون بهتون بگه از این زندگی خسته شدم و میخوام تمومش کنم آیا استقبال میکنید و تشویقش میکنید یا با صحبت منصرفش میکنید؟؟
ج به فکر تاسیس جذبه های جدید مطابق ذائقه همسر می افتم!
اگر اشتباه و سو تفاهم طرف مقابلتون رو بهش اطلاع بدید و مطمئن هستید در اشتباه هست ولی اشتباه خودش رو تایید نکنه و به بی احترامی ادامه بده چه واکنشی انجام میدید؟؟؟
ج رفتار اطمینان دهنده در پیش می گیرم!
آیا به این جمله اعتقاد دارید که در زندگی هر زمان یک طرف باید نیم من بشه و دعوا رو آروم کنه؟؟؟
ج بله! _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد این نداها را صدا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم