تاریخ: جمعه 21 بهمن 1390 - 07:40 عنوان: همه فامیل خیر ما رو میخوان؟
سلام دوستان
میشه نظر بدید و بگید آیا همه فامیل در رفت و آمدهاشون و گپ و گفتشون خیر ما رو میخوان
که هی نظر کارشناسی میدن
از دکور خونه گرفته تا لباس و درس و شغل و تربیت فرزند و ... حرف زدن با کی و کجا؟
نظرتون مهمه
ضمن اینکه خسروان دانند :oops: :oops: _________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
سلام . بعضیها از روی خیر خواهی و محبت می خوان نظر خودشون رو به بقیه بگن . شاید برای رفع مشکلش به درد بخوره
بعضیها هم ببخشیدا خودشون رو زیادی از حد صاحب نظر می دونن و می خوان خودی نشون بدن و بگن ما از همه چی سردر میاریم
البته به نظر من بیشترشون از گروه اول هستن و می خوان گرهی از کار مردم باز کنن ولی نمی دونن که شاید با نظرات بیش از حدشون طرف رو کلافه می کنن
به قول شما صلاح مملکت خویش خسروان دانن
kamal2, بعضی ها آره خیر مارو میخان پیشنهاد میدن حالا در مورد هر چی که زندگیمون بهتر شه.بعضی هام نه از روی حسودی میگن.ولی خوب راحت میشه قصد ونیت طرف رو از نظر دادن فهمید.خداروشکر من چون خونه همه سرمو میندازم پایین ومیرم میام کسی ام به زندگی من حرفی نمیزنه .اینجوری بهتره _________________ لذت دوستی با پا برهنگان این است که یقین داری که ریگی به کفششان نیست !!
golemehraban, بله دسته بندی شما درست
اما حسادت رو من خیلی میبینم
گاهی اینقدر در مورد رفتار زن بچه و ...نظر میدن که آدم شک میکنه نکنه درست بگن و واقعا اینجوری باشه لذا من بیشتر مواقع میرم و برای اینکه مشکلی پیش نیاد به همسرم میگم نظر این خونواده در مورد ما اینجوریاست یعنی اینجوری باشیم بهتره....
نظرتون چیه؟ خودم رو تغییر بدم یا راحت باشم؟ _________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
آدمهای متفاوت نیتهای متفاوت دارن ولی کلا مهم اینه که هر کسی حد و مرز خودشو بشناسه
پا از گلیم خودش درازتر نکنه و اکثرا هم نیتهای خوب که اگه جاش نباشه نتیجه های بدی داره
من امروز واقعا دلم گرفته از ی نیت خیر خواهانه نزدیکترین فامیل خودم یعنی خواهر بنده که با وجود مخالفت اکید من در مورد زدن حرفی به شوهرم آخرش گفت و عیدمونو و روزهای تعطیلیونو ومهمونی که خیلی منتظرش بودم وآرامشی که مدتی بود خدارو شکر تو زندگیم اومده بودو خراب کرد الن من موندم تنهائی و ناراحتی شوهرم که طبق معمول بدون دعوا قهر کرده منم از دیروز صبح تا الان هیچی نخوردم یعنی از گلوم پائین نرفته خیلی هم گریه کردم دلم می خواد برم ی جای دور دور که هیچ کس منو نشناسه منم بقیه رو نشناسم
madona, آهان گل گفتی درسته
اینم یه طرف قضیه هست
بعضی از اقوام با دوستی های خاله خرسه بازیشون
کار دست آدم میدن
یه وقت میبینی همه چی خوب داره پیش میره
تعطیل بودی خوش گذشته داری بر می گردی خونه
یهو یکی زنگ میزنه
یه حرفی رو میگه .......مثلا ........
یا همه دور هم جمع شدند میگه ما که خبر نداشتیم شما رفتید .....
یا فلان لباس رو خریدید
خلاصه هستند کسانی که نظراتشونم مثل کاراشون آبکیه و حال آدم رو میگیره
فرقی نمیکنه از هر دو طرف هستند _________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
ممنون . جناب kamal2, به نظر من هر چقدر نظرات و احیانا دخالتهای دیگران در زندگی آدم کمتر بازگو بشه بهتره . شما هم بهتره نظرات دیگران رو از این گوش بشنوید و از اون گوش در کنید . هر قسمتی اش رو که احساس کردید مفیده به کار ببندید و بقیه رو بریزید دور
به خانمتون هم چیزی نگین بهتره چون ممکنه در مورد اون فرد یا خانواده حساس بشه و یا خدای نکرده کینه ی اونها رو به دل بگیره
موفق باشید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم