تاریخ: جمعه 11 تیر 1389 - 13:22 عنوان: فراري دادن پسران و خوار شدن من!!
من 23 سالمه و ازدواج نكردم خواهرم هر جا ميشنه از من حرف ميزنه مخصوصا جاهايي كه پسر دارن كاملا خودشو اويزون ميكنه و جوري حرف ميزنه و به پسرا مستقيم ميگه وقته ازدواجتون هست كه اگه پسره نظري هم نسبت بهم داشته باشه كامل بيخيال ميشه فكر ميكنه من يه چيزيم هست با اينكه همه چيز دارم خوشكلو تحصيلكرده و...ولي خواهرم اينقدر كه داره عجله ميكنه و انگار داره علنا به همه پيشنهاد ميده عصبيم كرده همه رو هم فراري ميده اجازه فكر بهشون نميده به خدا عنان اختيارم از دستم خارج شده هر كار ميكنم نميتونه ترك كنه اخر بدبختم ميكنه راهنماييم كنيد لطفا
سلام lazaniaخانم حق با s777است همانتور که من هم تابیک هایشما را خواندم شما دختر با کمالاتی هستید بس صادقانه بخواهرتان بگویید اولا اگر کسی از فامیل صد خواستکاری داشته باشد که خودش میگوید و تازه نیت خود را نباید با این روش ضایع کند بلکه هوشمندانه توانایها و بر جستگیهای شما را برای افراد شایسته ان خانوادها بیان کند موفق باشی
مرسي از لطفطون معذبمم كردين واقعا. شما هم همنطور واسه همين از شما هم مشورت خواستم خصوصا پسرا .چندين بار بهش گفتم وقتي بهش ميگم اين كارا نكن با خانواده كلا قطع رابطه ميكنه فكر ميكنه ادماي خطرناكين كه من اينجوري ميگم در صورتيكه من زمان ميخوام واسه شناخت هم لابد اونا ميخوان ولي خواهرم اينو نميتونه بپذيره ظاهرا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم