تاریخ: سهشنبه 1 دی 1388 - 23:10 عنوان: شیطنت و خیانت همسر آینده
سلام
پسری که به عنوان همسر آینده ام انتخابش کردم بهم خیانت کرده ،بار اول این کارو کرد بدون اینکه حرفی بهم بزنه و من فهمیدم با کلی معذرت خواهی ازم خواست ببخشمش و این کارو کردم،بار دوم هم همین جور برادر این آقا واسطه شد و خواست که او را ببخشم هرچند این دفعه هم خودم فهمیدم،و این بار بار سوم است بازم خودم متوجه این کار شدم ازش دلیل میپرسم ولی میگه دلیلی نداشته یک شیطونی الان به صورتیکه خانواده این آقا پسر به خواستگاری اومدن ولی به خاطر فوت داییم جوابی ندادیم الان سر دو راهی ماندم که باید چکار کرد باز بخشید یا نه؟خواهش میکنم راهنماییم کنید
سلام
اگر بقیه خصوصیات همسر مطلوب را دارد با مشاوره حقوقی در شرایط ضمن عقد نسبت به این شیطونی سخت گیری نمایید.
توجه داشته باشید که در صورت تکرار بعد از ازدواج موضوعی آزار دهنده می باشد
ازدواج با این ادم اشتباهه... مگه خیانت گناه کوچیکیه... مگه از هر کسی برمیاد... فکر میکنی یهو یه روز صبح پاشده و خیانت کرده. نخیر.. زمینه شو داشته...مطمئنی با یه معذرت خواهی دیگه همه زمینه ها و انگیزه هاشو برای خیانت از دست میده؟؟؟؟ اشتباه نکن... _________________ وعشق صدای فاصله هاست...
صدای فاصله هایی که غرق ابهامند...
عزیزم واقعا فکر می کنی خیانتو با یه عذر خواهی میشه بخشیدوراحت از کنارش رد شد اگه 3 بارشو وقتی هنوز همسرت نیست می فهمی و هنوز اول راه هستید فکر می کنی بعد از چند سال زندگی حتی حاظر یه عذرخواهی بکن به دستی دست بده که دستت را نگاه بداروبه جایی پا بگذارکه زیر پای تو نلغزذ
yalda17, عزیزم
اصلن نبخشش چرا که این آقا مریض هست
من فکر نی کنم شما زندگی پایدار و از همه مهم تر صادقانه ای را در کنار این آقا احساس کنی. _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
pen, عزیز
چقدر خلاصه و مفید
یکم بهتر نی شرایط طرف مقابلت رو احساس کنی ؟ _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم