سلام دوست عزیز
شما شباهت اسمی با من دارین و یه تشابه در انتخاب شکل مورد نظرتون. می تونیم بیشتر با هم آشنا شیم. من یک دخترم _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
سلام
با عرض معذرت باید بگم نه
من از شما درخواست آشنایی نکردم!!!!!!!!! _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
سلام
بلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه _________________ بحث جامع درباره چرایی ازدواج موقت
یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
به نظرت چطوری می تونیم برای هم ایمیل شخصی بفرستیم. اگه جوابی پیدا کردی به منم بگو. مرسی عزیزم :lol: _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم