تاریخ: شنبه 24 بهمن 1388 - 00:32 عنوان: پدر بد (کمک)
با سلام موضوعی که میخوام بگم مربوط به پدرم هست اون خیلی خود خواه تو طول زندگی مادرم رو همش تحقیر کرده خورد کرده میگه که فقط خودش درست میگه ومادرم اگر کاری بر خلاف میلش انجام بده اون رو تحقیر میکنه و بهش فحاشی میکنه.هر چی میگه باید قبول کنیم وگرنه قهر میکنه و به ما خرجی نمیده و مارو در شرایط سخت و تحت فشار قرار میده.آدمیه که دو شخصیت داره فقط خانواده خودش و خودش رو میبینه و براش مهم هست .مادرم تو این چند سال داغون شده ازتون خواهش میکنم کمکم کنید و بگید باید چکار کنم با این آدم باید چطور رفتار کنم ؟
سلام
احترام به پدر ضروری است با رفتار عاطفی خود واسطه بهبود روابط پدر و مادر شوید وبا محبت و دوستی و صداقت امین پدر و مادر شده رنجش آنان از یکدیگر را کم نمایید.
به اختلافات دامن نزده موجب آرامش آنان شوید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم