سلام من یه دختر بیست سالم با تمام خصوصیات خوبی که یک دختر توی سن من میتونه داشته باشه که بابت این همیشه خدا رو شکر میکنم . راستش خواستگارهای زیادی دارم هر کدوم با یه یک سری موقعیت های بد و خوب و خدا رو شکر خوانواده ام برای شناخت هرچه بهتر خواستگارها تا حد توانشون کمکم میکنن . ولی من میترسم آخه من که توقع زیادی از زندگی ندارم اولین ملاکم دیانت و بعد هم داشتن یک رابطه اجتماعی مناسبه به نظر شما این توقع زیادیه ؟
راستش خودم هم دختری هستم پایبند به اصول دینی چطور بگم مثل بیشتر دخترهای امروزی نیستم که همه چیز و به خودشون راحت میگیرن و میذارن به پای جوونی . تو رابطه با نامحرم خیلی مراعات میکنم و حجابمو به بهترین شکل ممکن رعایت میکنم و با نماز و دعا و نیایش خودم و آرومو امیدوار میکنم و احساس میکنم هرچیزی دارم از خدا و آقا امام زمان (عج) دارم من همه زندگیمو سپردم به مولای خودم و مطمئنم مثل همیشه کمکم میکنن.
گذشته از اینها هر خواستگاری که میاد دیگه دست بردار نیست و کلی بابت این موضوع اذیت میشم شاید من اونی باشم که طرف مقابل میخواد ولی وقتی طرف مقابلم کسی نیست که توی نظر منه چه کنم از طرفی هم نمیخوام کسی از دستم دلگیر باشه دل کسی و بشکنم؟
سلام خانمی
بهتر نبود به جای عدد یه اسم مستعار بنویسی تا هنگام پاسخگویی بتونیم باهات راحت تر باشیم.
منم مثل توام، اصلا دوست ندارم کسی رو از خودم ناراحت کنم اما بعد از چند مورد به این نتیجه رسیدم که خودم مهمتر از دیگرانم. ما بعضی وقتا مجبوریم ناخواسته اطرافیانو ناراحت کنیم، بهتر از اینه که بخوایم یه عمر زندگی خودمونو خراب کنیم. مطمئن باش که ناراحتی اونا هم برای مدت کوتاهیه. وقتی رفتن سراغ یه دختر دیگه همه چیزو فراموش می کنن. پس سعی کن بهترین تصمیمو بگیری. ولی خداییش انتخاب سخته. مخصوصاً برای کسایی مثل ما که کاملاً داریم سنتی عمل می کنیم.
برات آرزوی موفقیت می کنم خانمی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم