تاریخ: شنبه 14 فروردین 1389 - 14:53 عنوان: خيانت به همسر و مشكلات بعدي
سلام من با خانمم مدت2 ساله اختلاف شدیدی داریم من بهش خیانت کردم مدت 2ساله با خانمی شوهر دار دوست هستم وعاشق همدیگه شدیم از این موضوع خانمم چیزی نمیدونه ولی میدونه دارم بهش خیانت میکنم چندین بار بخاطر بچه هام و زندگیم اون خانمو گذاشتم کنار ولی خانمم میگه ازم متنفر شده هر کاری کردم نمیتونم رضایت خانممو جلب کنم برگرده بزنگیش از عاقبت زندگیم میترسم بخدا به خانمم گفتم اره من اشتباه کردم میخوام جبران کنم ولی فایده نداره حالا2سوال دارم 1- اگه طلاقش بدم میدونم تو روحیه بچه هام تاثیر میزاره ولی بهتر این زنگی که همش دعوا ومذافعه بهتر نیست؟ 2- میتونم با اون خانم که عاشق همدیگه هستیم ازدواج کنیم اون هم 2تا بچه داره میخواد از شوهرش جدا بشه ممنون میشم راهنمایم کنی بخدا دیگه کم اوردم
سلام
خیانت مانند اتشی است که به بنزین نزدیک می شود قصدهایت کبریت آتش را به بنزین نزدیک کرده و اول خودت دوم آن خانم شوهردار سپس بچهایت و بچهای آن زن را گرفتار کرده و متلاشی می کند.
توبه کن رابطه خیانت آلود را قطع کرده و همه نازهای خانم خودت را با اشتیاق قبول کن . با رفتارت نشان بده که برگشتی آنگاه خانمت از سر مهربانی از شما خواهد گذشت.
سلام بخدا این کارا اخر و عاقبت نداره منم 1سال به شوهرم خیانت کردم در عوض خیانت شوهرم ولی سرم به سنگ خورد فهمیدم همش هوس بود الان خیلی خیلی پشیمونم
هیچی مثل بخت و زندگی اول نیست باور کنید فراموش کردن و جدا شدن سخته ولی به یه عمر زندگی بدون عذاب وجدان می ارزه اگه بتونید شمارتونو عوض کنید خوب میشه سعی کنید بیشتر با همسرتون باشید و بهش ثابت کنید که خیلی دوستش دارید اولش سخته ولی باید صبور باشید و نازشو خریدار.(برات دعا میکنم تو هم واسه من موفق باشی)
کبوتر با کبوتر باز با باز.
سلام به نظر منم زندگیتو از هم نپاشون به فکر آینده بچه هات باش و اینکه در قبال اونا مسولی نباید به خاطر خودخواهی خودت 2 تا زندگی از هم بپاشه اون زنو فراموش کن مطمئن باش اگه این کارو نکنی بعدها پشیمون می شی جواب بچه هاتو چی می خوای بدی مگه خانمت قبل از این باهات بد بوده حق داره ازت متنفر بشه دیگه نازشو بکش و عشقی که به اون زن میدی برا خانواده خودت صرف کن و به بچه هات بده تا آیندشون تباه نشه خداروشکر کن برای همه نعمتایی که داری
e-ask, یدونی چیه؟
به نظر من تو زندگیت رو خراب کردی.ذهنیت خانومت رو خراب کردی.
اگه بچه نداشتی یه چیزی.اما حالا دیگه باید از جون و دل مایه بزاری اشتباهاتت رو جبران کنی.
اگه انتظار داری با یک بار عذر خواهی خانومت اشتباه به این بزرگی رو ببخشه سخت در اشتباهی.چون ما خانوما وقتی همه چیزمونو میریزیم پای یک مرد.چنین اتفاقی تو زندگیمون به طلاق عاطفی ختم میشه.مگه اینکه مرد از ته دل پشیمون باشه و از دل و جون مایه بزاره برای جبران..
یادت نره.گفتم از دل و جون! _________________ چوب خدا صدا نداره،وقتی بخوره دوا نداره..
سلام
عاقبت كار رو خودتون ميدونيد چرا خودتون رو با حرفايي مثل عاشقشم وعاشقمه گول ميزنيد ؟مگه وقتي ميخواستي با همسرت ازدواج كني عاشقش نبودي؟؟؟؟؟ چي شد پس
عشق از نظر شما يعني چي يعني اگه همسرت بداخلاقي كرد بهش خيانت كني؟ اگه همسرت غمگين بود تركش كني ؟
عشق چه مفهومي داره؟
برادر عزيز من كسي رو ميشناختم كه رفت ازدواج مجدد كرد 10 روزم زندگي نكرد تو يه تصادف از دنيا رفت همه گفتن اين نفرين زنش بوده كه اينهمه عذاب كشيد .
اينو نگفتم كه فكر كنيد يه همچين عاقبتي در انتظارتونه نه اگه خدا بخدا 1000 سال عمر ميكنيد ولي اينو گفتم كه يادتون بيفته همه چيز به اين دنيا ختم نميشه .
عاقبت انديش ومنصف باشيد خداوند وقتي ميگه زني كه شوهر داره بايد حريمش حفظ بشه و.... شما به خودتون هم رحم نمكنيد چرا با زني كه همسر داره؟واي خدا آدم ديونه ميشه از اينهمه شهوت وحرص براي يه لحظه اي كه پايدارم نيست .
خداعاقبت شما رو به خير كنه
شما بچه داريد واون خانم بچه داره به اين فكر كنيد كه خودتون رو به بدبختي ميندازيد هيچي حداقل بچه هاي بي گناهتون رو با گناه آشنا نكنيد .
خيلي ناراحت شدم ببخشيد .
e-ask, والا!! چی بگم چه دوره زمونه بدی شده!
عرض کنم خدمتتون که یه سوال اساسی ازت می پرسم بهش فکر کن!!!!!!!
به قول حشمت فردوس!! ببین
اگه اون زن درست حسابی بود به شوهر خودش خیانت نمی کرد ! سایه شک و بد دلی زندگی بعدیت رو به اتش میکشه!!!!!
برو هرجوری شده همسرت رو برگردون !
به خدا اون بچه ها تباه میشن این وسط اشتباه کردی باید تاوان پس بدی!
برو هر جوری شده زنت رو برگردون یه ادم دیگه شو!!!!!!!
خلاصه هرکاری از ست بر میاد بکن!
الی اینکه دوباره به اون خانوم فکر کنی!!!
خدا اخر اقبت همه ما رو بخیر کنه!!!!!!!!!!
ببین
من خودم مثال زنده کسی هستم که این بلا سرم اومده!
همسرم به من خیانت کرد و رفت با یکی دیگه طلاقش دادم رفت فکر کرد خوشبخت میشه!
ولی تو زندگی جدیدش هم همون اش همون کاسه!@
شنیدم داره به اونم خیانت کرده! دارن جدا میشن!!!!
به مرده گفته بودم اگه این درس درمون بود به من و بچش خیانت نمی کرد!!!!!!!!!!!
اما!
اون مرده با تو یه فرقی داشت اون پسربود زن نداشت! تو داری زندگی دو تابچت هم به اتیش میکشی
اگه نیاز شد بگو تو محیط خصوصی تر بیشتر با هم حرف بزنیم! _________________ اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه نباشد ، صدای زیبای آب را هرگز نخواهیم شنید.
با سلام به همگی
بد نیست یه نگاهی به تاریخ ارسال پست بندازید ، مال 14 فروردین 89 هست ، احتمالا هر اتفاقی می خواسته برای این آقا بیفته تا حالا دیگه افتاده ،
زیاد حرص نخورید ! _________________ و ای کاش می شد قطره ای از زمان را احساس کرد!!!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم