[quote="sutoodeh_h"]سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم 1 سوال یا راهنمای می خام بنظ رشما من ازدواج کنم یا واسه ارشد بخونم؟
سلام اگر در مورد ازدواج بعدا به مشکل برخورد می کنی ازدواج
ولی اگر در مورد ازدواج بعدا مساله ای نداری تحصیل
سلام دوست من این به ارادت بستگی داره که ایا بتونی یعدازازدواجم درس بخونی یا نه اگه شرایط ازدواج پیش امده ازدواج کن در کنارش درسم بخون اولش سخته اما اگه بخوای میشه من دختر خالم وقتی عروس شد باباش گفت اشتباه محض کردم این دخترو به این زودی عروس کردم باید دکتراشو میگرفت بعد میرفت اما حالا با یه دختر 4ساله که داره دکترا قبول شد فقط به پشتکار و ارادت بستگی داره ...............موفق باشی در پناه حق
سلام
چند سالته اگر زيره 25 هستي از فكر ازدواج بيا بيرون درستو بخون يك رشته خوب وقتي تحصيل كرده باشي با مدرك بالا مورد ازدواجت بهتر ميشن _________________ A.D
ببخشید هااا.اما خیلی ساده ای اگه یکیشوبه خاطر اون یکی از دست بدی.
درس و همسر با هم خوشبختی میاره.هرکدوم رو بچسبی از اون یکی غافلی.پس هردوش رو قاطعانه پیگیری کن :wink:
sutoodeh_h
سلام این کاملا بسته به شرایط خودت داره اگر واقعا مورد عالی پیش بیاد ازدواج کن وبعد درست رو بهم خون
من خیلی زود ازدواج کردم سخت بود ولی تونستم البته تا انتهای تحصیلم بچه دار نشدم چون با بچه واقعا سخته.
سلام دوست عزيز منم با اجي ميشا مبافقم
اگر شرايط و انگيزه ازدواج داري ازدواج كن درستم بخون
البته اينو هم در نظر داشته باش كه تو زندگي ايندت بايد اولويتت شوهرت باشه نه درست
اگر ميتوني اينجوري باشي ازدواج كن درسم بخون
موفق باشي
mohammad369, قضيه چيه من نفنيدم بوگو؟؟ _________________ گاهی باید کم باشی تا کمبودت احساس شه ، نه اینکه نباشی تا نبودنت عادت شه
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم