تاریخ: شنبه 30 مرداد 1389 - 11:35 عنوان: اهای یه نفر جواب بده...!!!!چرا هیچکس
با سلام و خسته نباشید
من امسال باید انتخاب رشته کنم و واقعا موندم ، من واقعا رشته هنر رو دوست دارم و میخوام بدونم در دبیرستان باید چکار کنم؟ باید برم هنرستان؟من مدرسه تیزهوشان هستم و فقط رشته ریاضی و تجربی رو داریم و حیفم میاد که از این مدرسه برم بیرون! در ضمن هنر رشته ای است که برای موفقیت به نظر خودم باید رتبه ی خوبی بیاری مثلا 1 یا دو رقمی. حالا اگه من تو دبیرستان تجربی بخونم و کنکور هنر بدم موفق میشم؟ یعنی با 1 سال خوندن میشه دانشگاه خوبی قبول شد؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید.
این مطلب آخرین بار توسط roza2 در دوشنبه 1 شهریور 1389 - 15:51 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
سلام
اگر شما در دروس رياضي و يا تجربي مهارت داريد و علاقه داريد در يكي از اين رشته ها ادامه دهيد و هنر را در آموزشگاه ها ياد بگيريد! چرا مي خواهيد علاقه و ظرفيت خود در مورد رياضيات يا پزشكي را از بين ببريد!
هنر امري ذوقي است و با رفتن به يك آموزشگاه معتبر مي توان در آن حرفه اي شد. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
سلام دوست من به نظر من با علاقه ای که به هنر داری این رشترو در کنار رشته اصلیت داشته باش جون الان آینده کاری مهمه از هوشت استفاده کن و تو همون مدرسه یا تجربی یا ریاضی بخون ..............موفق باشی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم