تاریخ: شنبه 6 شهریور 1389 - 02:18 عنوان: دوست دارم درس بخونم اما ...
سلام
دوست دارم درس بخونم، وقتش رو هم دارم، آخه می خوام برای ارشد بخونم، شرایطش رو هم البته به جز سروصدای اعضای خانواده دارم، نیاز به مطالعه خیلی زیادی ندارم و یک بار که چیزی رو می خونم به جرات می تونم بگم که می فهمم و نیازی به چندین بار مطالعه ندارم، اما یه مشکل بزرگ دارم که تقریبا همه به خاطرش سرزنشم می کنند، شاید باورتون نشه اما من کتاب های دانشگاه رو فقط یک بار اونم شب امتحان، اونم دانشگاه پیام نور می خوندم و تونستم 7 ترمه ، اونم با معدل 16 تموم کنم. مشکلم اینه که نمی تونم سر کتاب بشینم، کتاب خوندن رو خیلی دوست دارم اما همینکه بخوام سرش برم و از اون بدتر همش سر کتاب درسی خوندن خوابم می گیره و تحمل نخوابیدن رو ندارم. تمرکزم خوبه اما نه اونقدر که در برابر صدای تلویزیون و صحبت خانواده ا م بخوام تمرکزم رو حفظ کنم و سر کتاب بشینم، یعنی می رم و تلویزیون نگاه می کنم. نمی دونم چیکار کنم. سر کتاب های دیگه یا مواردی مثل مجله مشکلی ندارم اما همینکه اسم درس میاد حالم گرفته می شه. البته می گم اصلا از درس خوندن و کتاب بدم نمیاد ولی نمی دونم چرا اینطوریم ام.
لطفا کمکم کنید.
با سلام
midiya, عزيز خوب برو كتابخونه! هم آرام است هم جو اونجا طوري است كه ذوق درس خوندن پيدا مي كني! _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
azad_rahaعزیزم
متشکرم از توجه ات اما مشت میز نشستن برام سخته و خستگی باعث میشه درس نخونم و بعدشم امتحان کردم اما جز یکی دو ساعت بیشتر نمی تونم درس بخونم و بقیه مدت به الافی می گذره
با سلام
فكر كنم شما علاقه نداريد! وگرنه كسي كه به چيزي علاقه دارد كه خسته نمي شود.
يك داستان فوق العاده: در زماني آيت الله اميني براي جمع آوري كتاب الغدير به هند رفته بودند.
يكي از دوستان پيش ايشان رفته بودند و حين گفتگو گفتند: اينجا خيلي گرم و شرجي است چگونه اينجا و با اين وضعيت كار مي كنيد؟ پاسخ آيت الله اميني واقعا جالب است. ايشان فرمودند: گرم! نشان از اينكه ايشان حتي گرما را نفهميده بودن از بس كه غرق در كتاب بودند!!! _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
منم 2ساله اینطوریم.همه شرایطو واسه درس خوندن مهیا میکنم تا میرم درس بخونم یه چیزی باید حواسمو پرت کنه. امسال تصمیم گرفتم خودمو جریمه کنم. شما هم امتحان کنید شاید نتیجه بده
من هم شاغلم! هم ادامه تحصیل میدم!هم ورزش میکنم!هم تفریح میکنم!ازهمه مهمتر عاشق شدم!!!!!!!!!!!!
...............ولی فقط یه کلمه روکلید انجام اینهمه کار میدونم اونم ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................اراده!!!!!
من هم شاغلم! هم ادامه تحصیل میدم!هم ورزش میکنم!هم تفریح میکنم!ازهمه مهمتر عاشق شدم!!!!!!!!!!!!
...............ولی فقط یه کلمه روکلید انجام اینهمه کار میدونم اونم ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................اراده!!!!!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم