تاریخ: یکشنبه 7 شهریور 1389 - 01:20 عنوان: نظرسنجي در مورد سايت! لطفا همه شر
با سلام به تمامي دوستان و اعضاي سايت
حدودا از ارديبهشت امسال با توجه به لطف سازمان ملي جوانان اين سايت به عنوان يك مركز مشاوره در اينترنت معرفي گرديد كه با استقبال خوب خانواده ها و جوانان مواجه شد.
با توجه به گذشت حدود 4 ماه از اين اتفاق برآنيم كه با يك نظرسنجي از تمامي كاربران فعال يا غير فعال نقاط ضعف و قوت خود را شناسايي كنيم.
از همه كاربران و دوستان عزيز اين سايت تقاضا داريم در اين نظر سنجي شركت كنند و نظرات خود را اعم از انتقاد، پيشنهاد، تشكر، توبيخ و يا هر نظر ديگر را به دور از مبالغه و ترجيحا با بيان مصاديق اعلام نمايند.
با تشكر از همه دوستاني كه در اين نظر سنجي شركت مي كنند. _________________ لطفا حتما فارسي بنويسيد.
قوانين مهم سايت: http://www.qalameson.org/ftopict-24.html
قوانين مشاوره جنسي: http://www.qalameson.org/ftopict-426.html admin@qalameson.org
من خیلی واسه تصمیم به ازدواج مردد و دودل بودم و چند باری که موضوعات رو مطرح کردم استاد خیلی مختصر و مفید پاسخ دادن و سوالهای که تو همون تاپیک ازشون پرسیدم رو جواب ندادن البته ممکنه سوالی باشه که جوابش مشخص یا تکراری باشه ولی به هر حال یه جواب قانع کننده میشد داد
خیلی از دوستان لطف می کنن و از تجربه هاشون میکن ولی همه اونا نظراتشون هم موافق و هم مخالفه و نمی شه تنها با توجه به این تجربه ها تصمیم گرفت
البته با اینکه ما میدونیم استاد مشغله کاری زیادی دارن ولی به این موضوع توجه کنید که کسی که موضوع مهم زندگیشو تو این سایت مطرح می کنه از روی سرخوشی نیست بلکه دوست داره با کمک شما نتیجه درست رو بگیره
و اگر می شد شخص دیگه ای همراه استاد به بچه ها کمک می کرد و پیگیر مسائلشون می شد خیلی امید بخش بود
بازهم ممنون تمام زحمات شما هستم _________________ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
"این بار تو بگو دوســـــتت دارم
آسمان را نگه داشته ام تــــا به زمین نیاید"
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
محل سکونت: مهم نیست کجا زندگی می کنم ! چون چگونه زندگی کردن برایم مهم تر است
: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: یکشنبه 7 شهریور 1389 - 09:04 عنوان:
سلام
من سايتهاي زيادي رو بررسي كردم و در نهايت مزاياي سايت قلم من و شيفته خودش كرد .
اغراق نيست اگر بگويم اين سايت توانسته مشكل خيلي از مراجعين خودش رو حل كنه !
البته پيشنهاد بنده به عنوان يك كاربر اينه كه بيايم و به كاربر هاي فعال تر سايت رنكينگ بديم و واسه اونها اعتبارات خاصي تعيين كنيم . منظورم از اعتبار ، اعتبارمالي نيست !
مثلا مثل بعضي از سايت ها براي افراد ستاره هاي خاصي تعيين كنيم تا بشه بيشتر روي اعضاي فعال سايت مانور داد !
و دوم اينكه اگر دكتر محبت كنند جوابهاي جوانهاي سايت رو تفصيلي تر شرح بدهند ممنون مي شويم . چون بعضي از كاربران از كوتاه بدون پاسخ جناب دكتر كبريا گله مند هستند!
تاریخ: یکشنبه 7 شهریور 1389 - 10:26 عنوان: Re: نظرسنجي در مورد سايت! لطفا همه
l8026070 نوشته است:
با سلام به تمامي دوستان و اعضاي سايت
حدودا از ارديبهشت امسال با توجه به لطف سازمان ملي جوانان اين سايت به عنوان يك مركز مشاوره در اينترنت معرفي گرديد كه با استقبال خوب خانواده ها و جوانان مواجه شد.
با توجه به گذشت حدود 4 ماه از اين اتفاق برآنيم كه با يك نظرسنجي از تمامي كاربران فعال يا غير فعال نقاط ضعف و قوت خود را شناسايي كنيم.
از همه كاربران و دوستان عزيز اين سايت تقاضا داريم در اين نظر سنجي شركت كنند و نظرات خود را اعم از انتقاد، پيشنهاد، تشكر، توبيخ و يا هر نظر ديگر را به دور از مبالغه و ترجيحا با بيان مصاديق اعلام نمايند.
با تشكر از همه دوستاني كه در اين نظر سنجي شركت مي كنند.
سلام شما خوبين يك سوال شخصي از شما دارم شما كه اونجا زدين مجرد ها وارد نشن خودتون مجردين يا متاهل از زحماتي كه مي كشين ممنونم
با سلام و خسته نباشید به آقای لاجوردی و دکتر کبریا
من واقعا به یه سایت مشاوره احتیاج داشتم که بتونم مشکلم را در آن بیان کنم و کسانی کمکم کنند
این سایت واقعا به من کمک کرد بدون اغراق میگویم بی نظیر است
اما اگر دکتر کبریا این قدر خلاصه توضیح نمیدادند بهتر بود و سعی میکردند که در بیشتر تایپکها نظر بدهند البته می دانم ایشان مشغله زیادی دارند
یه پیشنهاد دارم اگر میتواننستید برای هر یک از قسمتهای مشاوره یک دکتر میگذاشتید فکر کنم به همه سوالها جواب داده میشد در واقع3دکتر برای هر قسمت از مشاوره
این گونه واقعا همه از این سایت نهایت استفاده را میبردند
در آخر از زحماتی که شما و دکتر کبریا بابت این سایت متحمل میشوید بی نهایت سپاسگذارم
در پناه ایزد منان _________________ تو ز چشم خویش پنهانی،اگر پیدا شوی
در میان جان تو گنجی نهان آید پدید
با سلام
من از دوستاني كه در اين نظرسنجي شركت كردند بسيار تشكر مي كنم و از همه دوستان نيز مي خواهم كه در اين نظر سنجي شركت كنند.
1- بنده خود متاهل هستم.
2- امكان امتياز دادنه در نرم افزار جديد بسيار بارز و دقيق است.
3- اينكه چند مشاور در سايت حضور داشته باشند امر بسيار خوبي است كه در حال تلاش و پيگيري براي آن هستيم.
4- همين جواب هاي كوتاه براي استاد روزانه بيش از 3 ساعت! زمان بر است. عذر تقصير را بپذيريد. وسع موسسه بيش از نيست. در حال رايزني هستيم تا بتوانيم اساتيد ديگر را نيز در اين امر شريك نماييم.
باز هم از تمامي دوستان خواستارم كه نظرات خود را حتما بدهند.
با تشكر _________________ لطفا حتما فارسي بنويسيد.
قوانين مهم سايت: http://www.qalameson.org/ftopict-24.html
قوانين مشاوره جنسي: http://www.qalameson.org/ftopict-426.html admin@qalameson.org
سلام
این سایت درست تو بدترین موقعیت به دادم رسید و از همفکری بقیه استفاده کردم
پیشنهاداتم اینه :
- رتبه دهی به اعضای سایت
نه بر اساس تعداد پست ها بلکه بر اساس مفید بودن نظراتشون و تشکر های بقیه از اون کاربر
- ایجاد دکمه تشکر
وجود این دکمه باعث میشه برای تشکر از نظر بقیه پست ندیم و حجم سایت مفید تر باشه
- ایجاد گزارش پست خلاف
گاهی کاربری از کلمات مستهجن یا تو هین به بقیه استفاده می کنه در این مواقع کاربران دیگر با دادن گزارش مدیر سایت رو آگاه می کنن حالا مدیر سایت یک کارت زرد یا اخطار در پرونده ایشون ثبت می کنه و با رسیدن اخطارها به حد مشخص اون کاربر برای مدتی یا همیشه از فعالیت محروم میشه
- تعیین کردن کاربران قدیمی و خوش فکر به عنوان مدیر یا کمک مدیر بخشهای مختلف
این کاربران ویژه می تونن به مدیر سایت در جهت خالی کردن سایت از حرفهای رکیک و نامربوط کمک کنند
- تعیین محدودیت در تعداد تاپیک های ارسالی در روز برای هر کاربر
بعضیا توی یک روز چند تاپیک می زنن و یک مشله رو در جند تاپیک بیان می کنن
سلام
این سایت درست تو بدترین موقعیت به دادم رسید و از همفکری بقیه استفاده کردم
پیشنهاداتم اینه :
- رتبه دهی به اعضای سایت
نه بر اساس تعداد پست ها بلکه بر اساس مفید بودن نظراتشون و تشکر های بقیه از اون کاربر
- ایجاد دکمه تشکر
وجود این دکمه باعث میشه برای تشکر از نظر بقیه پست ندیم و حجم سایت مفید تر باشه
- ایجاد گزارش پست خلاف
گاهی کاربری از کلمات مستهجن یا تو هین به بقیه استفاده می کنه در این مواقع کاربران دیگر با دادن گزارش مدیر سایت رو آگاه می کنن حالا مدیر سایت یک کارت زرد یا اخطار در پرونده ایشون ثبت می کنه و با رسیدن اخطارها به حد مشخص اون کاربر برای مدتی یا همیشه از فعالیت محروم میشه
- تعیین کردن کاربران قدیمی و خوش فکر به عنوان مدیر یا کمک مدیر بخشهای مختلف
این کاربران ویژه می تونن به مدیر سایت در جهت خالی کردن سایت از حرفهای رکیک و نامربوط کمک کنند
- تعیین محدودیت در تعداد تاپیک های ارسالی در روز برای هر کاربر
بعضیا توی یک روز چند تاپیک می زنن و یک مشله رو در جند تاپیک بیان می کنن
-
سلام خدمت همه دوستان من تازه چندروز عضواین سایت شدم تواین چندروز خیلی به این سایت سرزدم چون این سایت و خیلی دوست دارم مطمعنم در اینده بهم کمک میکنه ممنون از همه
با سلام
و سپاس فراوان از سايت خوبتون به دور از مبالغه عرض ميكنم كه واقعا سايت بي نظيريه و واقعا تا الان بهم خيلي كمك كرده و تو مواقعي كه واقعاً توي دوراهي قرارگرفتم بهم كمك كرد و مطمئنم از اين به بعد هم تو زندگيم خيلي كمك ميكنه و با بعضي از پيشنهادات خوب و سازنده دوستان موافقم و ممنون ميشم ترتيب اثر بدين و اينكه تا وقت آزادي بدستم ميارم به اين سايت سر ميزنم تا هم به تجربه ام اضافه بشه و تو زندگيم استفاده كنم و هم اگر من حقير بتونم كمكي كنم ومفيد باشم در نهايت بازم تشكر ميكنم ودوست دارم كه هميشه اين سايت باشه چون واقعا خوبه به ما جوونا واقعا كمك ميشه تا مشكلات و چيزهايي كه شايد با رفتن پيش مشاوره هم قابل حل نباشه با مقاله هاي دوستان و اطلاعاتي كه آقاي دكتر و دوستان در اختيارمون ميگذارين و حتي حرفهايي كه از دوستاني مثل خودمون ميشنويم تاثير ميگذاره و ميتونيم مشكلات را تا حدي حل كنيم و از شما نهايت تشكر را دارم
سلام اقای لاجوردی
ممنون از این همه زحمتی که برای بهتر شدن سایت انجام میدین
شاید باورتون نشه اما بعد از یه مدتی که عضو شدم و توی سایت بودم چـــــــــــــــنان اعتماد به نفسم بالا رفت که خودمم تعجب کرده ام!(بنا به مشکلی که داشتم)
_اگه می شه لطف کنید smile ها رو نمایان کنید چون اینطوری منظور بهتر منتقل می شه
_بازم از استاد می خوایم بیشتر در مورد راهنماییاشون توضیح بدن و پیشنهاد اتنا خیلی خوبه
و کلا با پیشنهادات اقا حسن موافقم
فقط من کار با نوشت افزارتون بلد نیستم کار کنم.نمی دونم چه جوریه!! :( _________________ mohem ni koja hastam mohem ine ke ye asemune ABI balaye sarame va ye KHODAYI ke hamishe bahame
-=-=-=-
BARAN bahanei bud ta zire chatre kuchakam ta entehaye kuche baham bashim
-=-=-=-
tanha banayi ke harchi bishtar belarze mohkamtar mishe DELE adame
خیلی خوبه.. راضی هستم.. یه کم از دغدغه هام کم کرده.. اینکه می بینم کسایی هستند و مشکلاتی شبیه مشکلات منو دارند ... بهم میگه که تنها نیستم.. وقتی مشاوره میدم مثه اینه که به خودم مشاوره می دم.. مرسی از زحماتتون..
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9بعدی
صفحه 1 از 9
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم