تاریخ: سهشنبه 9 شهریور 1389 - 15:49 عنوان: سوالی برای همه (( چرا ازدواج ؟؟ ))
باسلام
لطفا همگی دوستان صادقانه بگن که هدفشون از ازدواج چیه ؟ اصلا برای چی می خوان ازدواج کنن و تشکیل خانواده بدن ؟
شاید سوال خیلی کلی باشه اما جواب هایی متفاوت و حتی جالبی می تونه داشته باشه !!!
لطفا اگر مجرد هستید یا متاهل - دختر هستید یا پسر خوشحال میشم نظر شخصیتونو در مورد این سوال بدونم .
با تشکر
این مطلب آخرین بار توسط 010101 در شنبه 13 شهریور 1389 - 11:59 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
سلام
من بخاطر اینکه از نظر احساسی نیاز دارم به اینکه بایکی باشم
ضمن اینکه نیاز دارم تا مسیر زندگیم مشخص بشه و از این سردرگمی مجردی دربیام
(پسر مجرد23 ساله)
امشب ما را دعا کنین
یاحق _________________ ما و لیلی همسفر بودیم اندر راه عشق - او به منزلها رسید و ما هنوز آواره ایم
....
اگه آواره ای یه سر بزن
یک موقهی نمیشه به پدرومادر حرفاتوبگی ویکی شریک مخواهی نیازهای عاطفی و..
با اون شریکشی وباعث تنوع در زندگی (اگه شریک زندگیت همراهت باشه ودرکت کنه)
اگه مجرد باشی تمام خوشی های سالم دنیا راکنی اگه ازدواج نکنی یک چیزی کم داری.
هر ادمی نیاز داره یک نفر رو داشته باشه تا بفهمش،ارومش کنه،امیدوارش کنه،تو خوشی و نا خوشی باهاش باشه و تکیه گاهش باشه..
و چه کسی بهتر از اون که تعهد داده همه ی اینها رو زیر یک سقف در اختیارت بزاره..
سلام
ازدواج يعين تكامل، يعين كمال گرايي، يعني نصف راه كمال را يك شبه طي كردن! _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
خوب من نیاز دارم یه همراه داشته باشم... یه دوست... کسی که پا به پام به جلو قدم برداره ... کسی که حمایتم کنه.. به حرفام گوش بده و منو عمیق درک کنه...کسی که بهم انگیزه بده واسه زندگی هر جا من خسته شدم اون بهم امید بده.. نیاز دارم کسی کنارم باشه که دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشه ..اصلا نیاز دارم که عشق بورزم عاشقانه ...یه جورایی می خوام تنهاییامو پر کنم این خلائی که ایجاد شده تو زندگیم...
در کل من فکر می کنم هممون دنبال یه جور آرامش هستیم که مختص خودمون هست...
سلام
من دوست دارم به ارامش برسم و به این ایمان دارم که با ازدواج به این ارامش می رسم ، برای اینکه بتونم درد دلم و به اون بگم بهم ارامش بده ، درکم کنه ، تو سختی های زندگی کنارم باشه وبتونم بهش تکیه کنم از این تنهایی در بیام ، وقتی ادم مجرده فکر می کنه یه نیمه گمشده ای داره و فقط با رسیدن به اون نیمه گمشده است که به ارامش می رسه ، و فکر می کنم ازدواج یعنی تکامل ، ی جورایی زندگی رو هدف دار می کنه و باعث میشه ادم برای رسیدن به هدفش تلاش کنه
همه هدفاي خوبي دارن ولي نميدونم چرا وقتي ازدواج ميكنن خونه ميشه خط مقدم. همسر ميشه دشمن.كفگير و ملاقه هم ميشه سلاح جنگي.
من فكر ميكنم هرچي از ازدواج دورتر باشيم بهتره _________________ خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
چرا اینطور فکر می کنید ؟ اگر همه زندگی ها اینجوری بود که ازدواج سنت پیغمبرمون نمی شد و خدا تنهایی و توصیه میکرد .
به نظرم من زندگی ای که با یاد خدا و توکل به خدا شروع بشه خونه به جای خط مقدم میشه بهشت . همسر میشه فرشته . و کفگیر و ملاقه هم میشه ابزاری برای پخت غذاهایی خوشمزه و صرف اون با یک فرشته ی زمینی در یک بهشت زمینی .......
خوب اگر زندگی اینطوری باشه باز هم دوست دارید از ازدواج دورتر بشید ؟؟؟؟؟؟
سلام
دخترم - مجرد
ازدواج یه اهداف کوتاه مدت داره که ناشی از نیاز روحی وجسمیه ماست و در واقع اولین محرکه برای اکثریت قریب به اتفاق آدما و اگه درست وبجا بهش توجه بشه باعث دوام و شیرینیه زندگی میشه (منظور از کوتاه مدت این نیست که این نیازا مال 2سال اول زندگیه!)
عبارتند از:avare: نیاز به بودن با یکی ، مشخص کردن مسیر زندگی - dorsa:حرفاتو بهش بگی وباهاش خوش باشی وتنوع -mzhd:کسیکه بفهمدت ، آرومت کنه ، امیدوارت کنه - sahs: پشتیبان قوی -gloomy-sunday: همراه ،دوست ، انگیزه ، دوست داشتن ،پر کردن تنهایی- mog:پیدا کردن نیمه گمشده
دوری از گناهان نمیدونم کجا جا میگیره، بستگی به نیتت برای دوری از گناه داره
اما ما میتونیم برای ازدواج اهداف بلند مدت وخیلی زیباتری داشته باشیم که باعث میشن ازدواجمون جاودانه بشه، وصد البته سخته که آدم به جایی برسه که هدفش از ازدواج اینا باشن
عبارتند از: azad-raha: تکامل، کمال گرایی mog:(اگه منظورتو درست فهمیده باشم) پیدا کردن هدف زندگی -و ambt : عاشق زندگی کردن ورسیدن به عشق درجه یک!
اینایی که گفتم نظر خودم بود، برای اینکه تکرار نشه از نظراتون استفاده کردم.
از خدا بخایم که کمک کنه تو اهداف کوتاه مدت گیر نکنیم. _________________ افسوس...
چه دیر میفهمیم خوشبختی همان لحظاتی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم.
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6بعدی
صفحه 1 از 6
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم