با سلام
از اينكه مشكلاتي در اين زمينه داشته ايد به عنوان برنامه نويس واقعا متاسفم.
به هر صورت در مورد سوال شما:
پس از ورود به نرم افزار (البته پس از ثبت نام در سايت) اگر شما صفحه ي نقص اطلاعات كاربري را ديدي به شما كدي ارائه نمي گردد و در ابتدا بايد شما مشخصات خود را كامل نماييد.
با زدن دكمه تكميل مشخصات فرمي براي شما نمايش داده مي شود.
تمامي فيلد ها از جمله عكس را بايد تكميل نماييد.
دقت فرماييد عكس شما بايد كوچكتر از 200 كيلوبايت و با فرمت jpg باشد و عكس خودتان باشد.
با تكميل اين فرم و زدن دكمه "ثبت اطلاعات و ادامه" در صورت كامل بودن همه گزينه شما وارد صفحه ي اصلي خودتان كه شامل كد ها و تست مي باشد مي شويد.
اميدوارم موفق باشيد.
vagean rast migan khahare man ham omad ozv shod alanam safe dare vali vase por kardane on forma moshkel dashtim ke akhar sar kalafeshodo bikhiyal koliii ham narahat shod
manam ke tagate narahatiishonadashtam koli az in mozoo shaki bodam kheyli deldarish dadam
az daste shomaham kheyli shakiam mage inke nabinameton
inaro hame ye neveshteham az roye asabaniyate
galbe khaharamo shekastin hesabetono >>>>>nemiresam sepordam be on balaiii :evil: _________________ *serareh*
جناب nafasemanmortezast, عزيز
اولا فارسي بنويسيد.
ثانيا از اينكه اين اشكال ايجاد شده واقعا شرمنده هستم.
شما يك زحمتي بكشيد user و pass كاربري رو براي بخش پاسخ به سوالات در صفحه ارتباط با ما ارسال نماييد تا ببينم مشكل چي چيزي بوده است.
ترجيحا ايميل واقعيتون رو هم براي ارتباط بهتر ارسال نماييد.
باز هم شرمنده ام
سلام خسته نباشید من تازه با سایت بسیار خوبتان آشنا و در عضو شدم ودر دراین بخش ام شرکت کردم ولی چرا درپایین صفحه مشخصات کاربری ام می نویسه عضو رسمی این سایت نیستم ؟ و در ضمن من در کار با این بخش کمی سر در گم شدم و نمی دونم چطور باید با این بخش تعامل داشته باشم و از امکانات آن استفاده کنم ممنون میشم اگه لطف کرده راهنمایی ام فرمایید . بازم ممنون :!:
با سلام خدمت shamimzendegi, عزيز
عضويت رسمي امكاني است كه مربوط به استفاده از يك سري از امكانات خاص مي باشد كه در حال حاضر اين امكانات تعريف نشده و هيچكس عضو رسمي نيست حتي خود من!
در مورد ازدواج الكتروسنتي نيز در كدام قسمت مشكل داريد.
مراحل كار رو در بالا گفته ام. دقيقا در كدام قسمت مشكل وجود دارد؟
يا علي
سلام وخسته نباشید و تشکر فروان بابت زحمات و سایت بسیار خوبتان - راستش من هنوز زیاد به این مباحث آشنا نیستم و به عبارت دیگه تازه کارم ومشکلاتتی که دارم نحوه کار و تامل با این بخشه که اولا باید در این بخش چطوری فعالیت کنم؟ اینکه بعضی مفاهیم را , مثلا مفهوم شماره شناسایی در ICQ- نام شناسایی درAIM
YIM که درمورد هرکدام گفته انتخابی بنویسم چیه؟ وفرمت تاریخ در تالار گفتمان راو باید چطوری پر کنم؟ واینکه در این بخش فقط باید مشخصاتم را ویرایش کنم یا اگه میتونم تعامل و گفتمان هم داشته باشم چطوری میتونم به اون ها دسترسی پیدا کنم و اینکه دیدم در سایت نوشته تستها و فرمهایی برای این بخش وجود داره مثل: تست هاي هستي ها و خواست ها و توانايي ها
که باید پر کنیم درسته؟ لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم به آنها دسترسی پیدا وپر کنم ؟ در مرحله 4 نوشته اید-(استفاده از بخش پيشنهاد ما و يافتن يك مورد مناسب) در این مورد نیز راهنمایی بفرمایید. لطفا پوزش بنده را به خاطر سوالات زیادی که پرسیدم بپذیرید. با تشکر فراوان.
سلام وخسته نباشید راستش من هنوز زیاد به این مباحث آشنا نیستم و به عبارت دیگه تازه کارم ومشکلاتی که دارم نحوه کار و تامل با این بخشه که اولا باید در این بخش چطوری فعالیت کنم؟ اینکه بعضی مفاهیم را , مثلا مفهوم شماره شناسایی در ICQ- نام شناسایی درAIM
YIM که درمورد هرکدام گفته انتخابی بنویسم چیه؟ وفرمت تاریخ در تالار گفتمان راو باید چطوری پر کنم؟ اگه در این زمینه ها واردید و اطلاعات دارید لطفا من را هم راهنمایی فرمایید. با تشکر :(
تاریخ: سهشنبه 24 فروردین 1389 - 20:56 عنوان: خدمات سايت قلم صنع
با سلام كاربر عزيز shamimzendegi,
در مورد مشخصاتي مانند ICQ يا AIM و ديگر گزينه ها، اگر آشنا نيستيد اصلا نياز به پر كردن نداريد. اين امكانات براي كساني است كه با اين خدمات آشنايي دارند.
در سايت چند بخش اساسي داريم:
1- مشاوره: در بخش هاي مختلف مشاوره، شما پس از عضويت مي توانيد سوال يا پرسش خود را مطرح و از استاد قاسمي كبريا پاسخ دريافت نماييد. البته براي خواندن مطالب نياز به عضويت نيست. پس از ارسال مشاوره طي چند روز پاسخ شما داده مي شود و شما با رجوع به همان سوال مي توانيد پاسخ را مطالعه فرماييد.
2- تست ها: تست ها حاصل تلاش فكري و فني موسسه مي باشد كه كاملا بومي بوده و براي سنجش كيفيت يك ازدواج استفاده مي شود. براي استفاده، 2 طرف ازدواج بايد در سايت عضو شده و فرم ها را پر نموده و كد دريافت نمايند و در نهايت در صفحه مقايسه، كد ها را وارد نموده و نتيجه را ملاحظه نمايند. البته تست قبل و بعد از ادواج متفاوت است.
3- ازدواج الكتروسنتي: اين بخش كه كاملا به سايت zowj.ir منتقل شده، براي بحث همسر يابي مناسب مي باشد. البته بخش ارتباط فيزيكي آن هنوز ميسر نشده و درحقيقت در حال حاضر شما با پر نمودن تست ها فقط با محور هاي ازدواج آشنايي بيشتري پيدا ميكنيد. و مي توانيد اگر طرف مقابل فرد معلومي است از بخش مقايسه آن كه بسيار جامع تر از تست ها مي باشد، استفاده نماييد. ان شاء الله طي هفته هاي آينده با هماهنگي هاي انجام شده با سازمان ملي جوانان ارتباط فيزيكي نيز مقدور خواهد شد. همچنين راهنماي كاملي در همان بخش ارائه شده (در بخش راهنما سمت راست صفحه) كه مي توانيد از آن استفاده ببريد.
با اميد موفقيت
يا علي
سلام وخسته نباشید .ممنون از اینکه به سوالات زیاد من با وجود مشغله کاری زیاد باصبر و حوصله فراوان پاسخ دادید.
در زیر سایه و عنایات ایزد منان -شادکام و سلامت باشد. :D
سلام وخسته نباشید .ممنون از اینکه به سوالات زیاد من با وجود مشغله کاری زیاد باصبر و حوصله فراوان پاسخ دادید.
در زیر سایه و عنایات ایزد منان -شادکام و سلامت باشد. :D
salam khasteam dar vaghte digehee miyam hesabi miram ro manbar ya ali khoda yareton _________________ ya ali
با سلام
solina, عزيز براي ثبت نام در سايت ازدواج الكتروسنتي كافي است وارد سايت زير شويد و ثبت انم كنيد و مراحل تكميل فرم را انجام دهيد.
zowj.ir
در ضمن عكس شما تا شروع مرحله فيزيكي حتي از ديد مديران نيز مخفي است. البته رعايت حجاب اسلامي الزامي است. _________________ لطفا حتما فارسي بنويسيد.
قوانين مهم سايت: http://www.qalameson.org/ftopict-24.html
قوانين مشاوره جنسي: http://www.qalameson.org/ftopict-426.html admin@qalameson.org
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم