سلام .دارم با توجه به راهنمایی های دوستان سعی میکنم مشکلاتم رو حل کنم اما توی نگاه شوهرم یک سوال هست که میخواد پنهانش کنه.همش ازم میپرسه من رو دوست داری ؟؟؟؟؟ واقعا دوستش دارم از ته دلم اما نمی تونم بهش بگم خجالت میکشم. تازه گاهی اوقات که مشکلی بینمون پیش میاد انگار همه چیز نابود میشه دیگه حتی دلم نمخواد ببینمش.با تمام وجود ازش بدم :cry: اصولا احساساتم رو از همه پنهان میکنم.راهنماییم کنیداین رو خودش میدونه ولی بازم این سوال رو میپرسه. در این مورد چی کنم ؟
سلام عزیزم بیان احساسات در هیچ علمی محدود نشده آدم از شوهرش که خجالت نمیکشه شما الان دو روح هستین در یک بدن اگه برات سخته برای شروع کار از نوشتن شروع کن رو کاغذ بنویس که چقدر دوسش داری وازاینکه باهمیم خیلی خوشحالم وچیزای دیگه که تو دلته بعد کاغذو بذار تو جیبش یا رو بالشتش یا صبح قبل از رفتن از خونه روی فرمون ماشینش وقتی اینارو ببینه از احساس واقیت باخبر میشه یا اگه سرکاره واسه خسته نباشید زنگ بزنو بگو دوستش داری تا کم کم عادت کنی به گفتن به شوهرت محبت کن تا به طرف محبت کس دیگه کشیده نشه احساساتتو پنهان نکن که بعد پشیمون میشی .................موفق باشی گلم...................
با سلام
fzl, عزيز! خجالت يعني چه! شايد همه مشكلات ناشي از همين خجالت است!
حيا بين زن و شوهر معنايي ندارد! البته نبايد بي احترامي كرد!
روابط كلامي نقش بسيار مهمي در زندگي دارد!
مقالات و مشاوره هاي زيادي در سايت است. حتما بخوانيد و استفاده كنيد. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
سلام
وابستگی و دلبستگی خود را با مصادیق زندگی ترکیب کرده ، بیان کنید!
مثلا اگر تو برایم فلان کار را انجام نمی دادی من با مشکل مواجه می شدم و...
اینگونه مطالب پیام دوستی را می رساند!
من موندم زن و مردی که از نظر جنسی اینقدر به هم نزدیکن،چرا خجالت میکشن!!!!!!!!!!
parisaa حرفش خیلی جالبه.
استاد هم که همیشه حرفاشون مورد تاییده.
البته زیاده روی هم در گفتن دوست داشتن نکن که عواقب بدی داره.
منم بودم،شک میکردم!!!!!!!!!!!
اون زبون کارایی میکنه که یک زندگی رو میتونه تکون بده.
یاد بگیر و عمل کن.
خجالتی هم نباش که ضرر میکنی ها :)
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم