بی مقدمه : من 22 ساله هستم و دانشجوی مهندسی صنایع و حدود 2 سال دیگه از درسم باقی مونده حداقل تا 25 سالگی نمیتونم ازدواج کنم حالا فکرشو بکنید تا 4 سال دیگه باید چی کار بکنم؟ منی که از 16 سالگی به بلوغ جنسی رسیدم تا 25 سالگی باید چه طور این نیاز طبیعی و الهی خودم را برطرف کنم؟ ایا مجبورم می شوم مثل دیگران لجن بخورم و ازآب گل آلود تشنگی ام را برطرف کنم ؟ یا بشینم و با خودم کلنجار بروم تاکی خودم را نگه دارم و تحمل کنم؟
تا کی خود خوری کنم؟ مگر من انسان نیستم من هم نیازی دارم ؟ کمکم کنید کم چه کنم ایا یک نفر در این دنیاپیدا نمیشه تا به نیاز طبیعی و الهی من پاسخ بده؟
این مطلب آخرین بار توسط mike123 در چهارشنبه 17 شهریور 1389 - 15:48 ، و در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
mike123, جان
همچی شاهکاری نکردی که خودتو گه داشتی
به نظر من سیغه و رابطه جنسی بدرد نی خوره چون اگه یه بار امتحانش کنی دیگه مطمئنن نظرا لز زن و زندگی بر می گرده
و تهنا در زنگی مشترکت احساس خیانت به سرت می زنه و هوس
و تهنا منتظر این هستی که از همسرت دل سرد بشی یا نیازتو برطرف نکنی اونوقت زود می ری سیغه م کنی
تهنا نظرم اینه که خودت و نگه دار و یا اینگه یه دختر مناسب رو پیدا کن و با هاش عقد کن
حتمن که نباید ازدواج کنی و 3 سال می شه تو عقد بود
البته همینم اشتباست از نظر من _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
magicجان نظرتان باارزش است ما توجه کنید که این قانون صیغه را چه کسی وضع کرده ؟ آیا ازجانب ماست که پیامد های آن را ندانیم و بی اطلاع باشیم یا که از جانب سازنده و صانع من و ما و شماست که به تمامی زوایای ما از خود ما اگاه تر است؟
mike123, جان
قبلنا سیغه رو به این خاطر می دونستن که به یه زن بیوه و ندار کمک کنیم
تا تهنا کمک واسه بچه های کوچک یتمیش باشه
آما حالا یه وسیله واسه تخلیه رابطه جنسی
من بدم می یاد وبس
dorsa, جان
من تهنا حرف دلمو زدم و بس _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
سلام
شما الان نمي توانيد ازدواج كنيد چون مطمئنا اسطتاعت مالي نداريد.
فقط بايد صابر باشيد و از خدا بخواهيد كه صبر در برابر گناه رو بهتون عطا كنه.
چيزهايي رو كه باعث ميشه فكر و ذهنت به سمت گناه كشيده بشه از خودت دور كن.
موفق باشي. _________________ ماهي ، هميشه تشنه ام
اي زلال تابناك ، يك نفس اگر مرا به حال خود رها كني
ماهي تو جان سپرده روي خاك...
سلام
magicآقای دمت گرم حرفت کاملا درسته
خانم dorsa اولین مرد منم انگار تا حالا تو سایت نبودی ها
صیغه هزار و یک شرط داره که و یه خوبی در برابر چندین بدی
مخصوصا صیغه بعد از ازدواج دیگه خیلی بیخوده
ایتن نظرمو قبلن هم تو سایت گفتم که
آقایون تنها وقتی صیغه کنین که به خانومتون هم این اجازه رو بتونین بدین _________________ بحث جامع درباره چرایی ازدواج موقت
یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
hasanr, جان
مرسی قربونت
گفتم که تهنا حرف دلمو زدمو بس
عجب آتیی دادم سیغه نه صیغه
شما ببخشید _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
آقای magic این رو از کجا میگین که ((قبلنا سیغه رو به این خاطر می دونستن که به یه زن بیوه و ندار کمک کنیم)) آیا قبلا نیاز جنسی وجود نداشته و تازه سر از تخم در اورده؟ و قبلا این موضوع فقط مطرح بوده ؟ یا این که شما این حرف را با اطلالعا و تحقیقات علمی میگویید؟ و ایا امروز زن بیوه که نیاز عاطفی و داشته باشه موجود نیست آیا زن انسان نیست و خارج از نیاز عاطفی است ؟ 2 - بلی شما حرف دلتان را می گویید ولی این حرف دل فقط ایا یک نظر شخصی است یا پایه علمی و عقلاتی دارد ؟ شما نظر شخصی را که معلوم نیست ریشه اش احساسات است یا... نسبت کلی می دهید ؟ که خارج از مساله روشن فکری و عقلانیت است .
از طرفی صیغه یک دستور مترقی اسلامیست که هم به خواسته های مرد توجه شده و هم توجه شدید به حرمت و حق و حقوق زن دارد و برای کسانی است که توانایی ازدواج دائم ندارند. اما خانمی که عنوان کردند زنان هم باید اجازه صغه کردن مردان را داشته باشند . من می گویم این کاملا خلاف روحیه و فطرت زنانگیست .آیا خود شما که حاضری با چند مرد همزمان باشی؟
mike123, جان
اول اینکه آقا رو حذف کن همونMAGIC, کافیه
نه تازه سر از تخم ئر نیائرده آما قبلن به یه دید مثبت می شد بهش فکر کرد و عمل آما حالا چی ؟هان...
نه حالاشم مطرح است آما تهنا یه مرد میخواد نه یه هوس باز
من این حرف رو از روی تحقیقات نی گم چون بی کار نی ستم برم واسش تحقیقی کنم
گفتم که حرف دلمو زدم
کی گفته خارج از نیاز عاطفی زن هست؟هان
آما ایشون می تونند ازدواج مجدد کنن تا هر بار صیغه بشن
نی دونم خودت چی فکر می کنی؟هان
واسه خود من که مهمه
من شما رو وادر به صیغه نکردن که نکردم
صلاح مصلحت خویش خسوان دانند
من تهنا حرف دلم رو گفتم و از روی احساس و عقل گفتتم
و نی گم صیغه بده آما مرد میخواد نه...
سوال بیجا هم نپرس _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
Mustapha, جان
حرفاتون درسته آما بعد از ازدواج خیانت هست وبس _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
سلام
mike123 عزیز من هم شرایطم مثل شماست شاید کمی بدتر من 25 سالمه دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسیم از 14 سالگی به بلوغ جنسی رسیدم و قصد دارم درسمو برای دکتری هم ادامه بدم اما با تمام فشار هایی که وجود داشته همیشه سعی کردم با توجه به مسائل دیگه مثل درس و ورزش کمتر خودمو درگیر این مسائل کنم شما هم سعی تو بکن اما اگه نتونستی تحمل کنی و می خواستی به گناه بیفتی مطما باش که صیغه حلاله و از بزرگترین گناه ها اینکه بخوایم حلال خدا رو حرام بدونیم
{اى كسانى كه ايمان آوردهايد چيزهاى پاكيزهاى را كه خدا براى [استفاده] شما حلال كرده حرام مشماريد و از حد مگذريد كه خدا از حدگذرندگان را دوست نمىدارد }سوره مائده آیه
87
pesare_irani,جان
من نگفتم حرام هست _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم