با سلام
من حدود 2 سال است که نامزدی کرده ام و احساس می کنم نامزدم در حالی که از نظر اخلاقی قابل قبول است ولی قشنگ نیست می ترسم بعد از اینکه عروسی کردم و همه چیزعادی شد به مشکل بخورم و با خودم فکر می کنم این همه دختر خوشکل تو دنیا بود چرا من او را انتخاب کردم و از نظر روحی در موقعیت بدی قرار گرفته ام اما کسی حتی نامزدم هم از حالات درونی من خبر ندارد به نظر شما باید چه کار کنم؟ ضمنا ما با هم فامیل هستیم و با توجه به موقعیت اجتماعی خودم و نامزدم که از خانواده های مذهبی هستیم جدایی ما از هم تبعات بسیار بدی به دنبال خواهد داشت. با تشکر
سلام
خوشگلی امری اعتباری است. هیج فرزندی نزد پدر و مادر زشت نیست. مهندسی چهره انسان را خدا نموده است . قبلا نامزدت را ملاحظه کردی،جذبه لازم را برای ازدواج داشت بعد از نامزدی تردید این چنینی درست نیست.
به مجنون گفت روزی عیب جویی
که پیدا کن به از لیلی نکویی
از این حف عیب جو مجنون ب آشفت
در آن آشفتگی خندان شدو گفت
اگر بر دیده مجنون نشینی
بجز از خوبی لیلی نبینی
با توجه به اینکه همسرتون مذهبین شما تا حالا بی حجابشونو دیدین؟یعنی محرمین؟اگر ندیدی بگم که بدون حجاب و با یکم آرایش خیلییییییی تغییر میکنه..اگرم که دیدید بگم تغییر رنگ مو..رنگ ابرو و کلا آرایش صورت و مو خیلییییی خیلیییی تاثیر گذاره...حتی بازیگرای هالیوودم به این خوشگلی که میبینی نیستن!اگه صورتاشونو بشورن آدم میخواد فرار کنه!!
اون چیزی که بعد از ازدواج عادی میشه قیافه است نه رفتار
اگر زنت خوبه و با اخلاقش آرامش میگیری بدون با یکم رنگ و لعاب هر شکلی تو بخوای میشه!!!پس به خاطر چیزی که حل شدنیه مصاحبت و آرامش یه زن پاک و مومنه رو از خودت نگیر...
تو همین سایت نگاه کن ببین متاسفانه چقدر خیانت زنها و عشق و عاشقیای بعد از ازدواجشون زیاد شده....قدر زنتو بدون..من بهت قول شرف میدم (خیلی قول بزرگیه ها!!!!)که خانومت با رنگ مو و تغییر مدل مو و آرایش و یکم به خود رسیدن عالی می شه!!پس حیفه...ناشکر نباش
حدیثی از پیامبر شنیدم که فرمودند از نکاح با سبزه مزبله بپرهیزید یکی از اطرافیان پرسیدند سبزه مزبله چیست ؟ فرمودند زن زیبا در خانواده بد. شیطان رو از با ذکر گفتن از خود دور کنید
سلام khalil60,
دوستمون 912345678, یه حدیث از پیامبر گفت... منم یه حدیث از ائمه میگم... اگه مردی بخاطر زیبایی و ثروت زنی با او ازدواج کنه خدا هر دو رو از اون میگیره... اما اگه کسی بخاطر دین و اخلاق دختری با او ازدواج کنه خدا هم بهش ثروت میده هم زیبایی
یادت باشه زیبایی اخلاقی موندگار ولی زیبایی ظاهری عادی میشه... تازه آرایش و خیلی روش های دیگه هم هست... توکلت به خدا باشه و به حرفای شیطون گوش نکن
شاد باشی
بدرود
راستی... a_s_a, توهین شک نیست... امید احتیاج داره و توضیح... دلگرمی میخواد... نه اینکه بهش فحش بدیم و شخصیتش رو خورد کنیم... کسی نظر ایشون رو تایید نمیکنه و باهاش موافق نیست... ما هم میخواییم نظرش رو تغییر بدیم ولی به شکلی که خودش بدونه داره چی کار میکنه... اگه بخاطر ترس از توهین و توبیخ باشه 4 سال دیگه قید همه چیز رو میزنه و اوضاع خیلی خراب میشه
شما اگه با احترامی که ما برای هم قائل میشیم مشکل دارید میتونید دیگه سر نزنید... ولی بدونین اگه میخوایید کمک کنین این راهش نیست... چه اینجه چه هر جای دیگه ای
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم