تاریخ: پنجشنبه 19 فروردین 1389 - 16:38 عنوان: ازواج با پسر شوهرم
با سلام خدمت دوستان عزیز.
یک مشکل بسیار پیچیده ای برای من به وحود آمده.حدود 4 سال است که با همسرم ازدواج کرده ام(ازدواج دوم).شوهرم پسر 21 ساله داشت.اول با هم خوب بودیم.ولی طی اتفاق هایی رابطه ما بد شد.من هم برای درست کردن رابطه با او رابطه جنسی بر قرار کرده ام.دفعه های اول نمیخواستم رابطه ما جدی بشه.ولی این کار را ادامه دادیم.تا چند روز پیش پسر شوهرم به من پیشنهاد ازواج داد.نمیدونم چی کار کنم.من 38 سالمه و شوهرم 53.شوهرم را دوست دارم ولی عاشق فرزندش شدم.لطفا کمک کنید.
خانم
شما یه کاری کردید اما باید
یکی از اونا رو متفاعد کنی
بهترین گزینه اینه که بری با پسرت بگی که من نمی تونم با تو ازدواج کنم
اخه اون پسره هم خیلی بی عقله نمی دونم چرا این پیشنهاد رو به تو داده
اما به هر حال باید پسره رو یه کاریش کنی
راستی اون رابطه ای که از روی اجبار هم انجام دادی دیگه انجام ندی بهتره
با کارهای دیگه رابطه خودتو با اون خوب کن _________________ زندگی زیباست
با سلام خدمت دوستان عزيز كه نظرات خودشون رو بيان ميكنند.
لطفا رعايت ادب رو در سايت بفرماييد.
هر مشكلي راه حل خودشو داره و هيچكسي هم معصوم نيست!
تعدادي از مطالب شما پاك شد و اميدوارم ديگه تكرار نشه!
به نظر من اون پسر هوس بازه و اگر با فرض اينكه از لحاظ شرعي مشكل نداره باهاش ازدواج كني اصلا قابل اطمينان نيست و ممكنه اين كار را با كسي ديگه هم انجام بده پس توبه كن و فقط شوهرت را دوست داشته باش در ضمن پيشنهاد ازدواج اون پسر به اين خاطره كه از رابطه جنسي با شما لذت برده
on agaie badab ke nazar dadan en harfo zade ia kheily oropae fekr mekonan ia
bogzarim
be gole dostan e bahanas ke be khatere behtar kardane rabete en karo karde age mekhai ta akhare omr azab nakeshi az har dotashon fasele beger
tamam
رابطه با پسر را قاطع قطع کن که در گرداب خطر خود را نابود خواهی کرد.
از خدای سبحان طلب مغفرت کنید.
در صورت ادامه قطع بدان که قربانی یکی از آنها خواهی شد.
تا در مهلکه نابودی قرار نگرفتی ، خود را نجات بده.
از این ببعد مراقب باش که هیج وقت شرایط تنهایی با پسر را نداشته باشی.
پناه بر خدا
خانوم محترم شما اشتباهی کردین اما عیب نداره میشه جبران کرد.البته مجازات اخروی رو میتونید جبران کنیدا مجازات دنیوی رو خواهید چشید عذابشو،منظورم عذابیه که خدا تو این دنیا بهت خواهد رسوند.یه راه دارین اونم توبه کنید به خدا التماس کنید.تا شاید خدا احساس ترحمی به شما کنه هم این دنیاتو ببخشه هم اون دنیاتو.جای خوشحالیش اینجاس که در این مورد مشاوره کردین تا بفهمین راه چاه چیه؟به خدا توکل کن.فقط خدا.اون پسره رو هم زن بهش بدین یه جوری از خودتون دورش کنید.
فقط من يه سوال دارم كه خيلي برام جالبه كه بدونم چرا به اينجا رسيدي.
ادرسم هست اگه نتونستي تو سايت برام بگي ايميل بزن
من هر چي فكر ميكنم اين نميتونه درست در بياد
خواهر عزیز شما گناه کبیره ای انجام داداید اول طلب آمورزش کنید .رابطه جنسی را با پسر قطع کنید حتی اگه تهدید کرد .این علاقه نیست که به شما پیدا کرده را حترین راه رو برای ارزای خودش پیدا کرده به خودتون کمک کنید.
سلام
برای من جای تعجب مگه برای بهتر کردن رابطتون با پسر شوهرتون راه دیگه ای نبود این چه راه و روشی که شما انتخاب کردی؟؟؟؟؟شما هم به خودتون هم به اون پسر بد کردی البته بیشتر از همه به اون پسر بد کردید که اونو تا اینجا رسوندید که به زن باباش پیشنهاده ازدواج بده....................من هنوز متعجبم...................
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم