تاریخ: سهشنبه 6 مهر 1389 - 20:47 عنوان: اگه این مقاله رو بخونید میتونید زندگیه آدمهارو نجات بدید پس
تو رو به خدا این مطلب رو تا تهش بخونیدو جدی بگیرید
اگه میگن پوکی اوستخون بیماریه خاموشه این بیماری روحیه خاموشه!!
هم واسه بچه ها هم بزرگسالا
پس این مطلبو با((((((دقت)))))بخونید و هرکیو که فکر میکنید بهش مبتلاست پیشه متخصص اعصاب و روان ببرید و زندگی شو نجات بدید متاسفانه به علته بی اطلاع بودنه اکثر خونوادها( از جمله خونواده ی خودم) این بیماری به خاطره ملموس بودنش تشخیص داده نمیشه
بیش فعالی_کمبود تمرکز ((ADHD))
ADHD شایع ترین اختلال روانشناختی_روانپزشکی در کودکان است و 3 تا 7 درصد کودکان مدرسه ای به این اختلال مبتلا می باشند. بسیاری از خانوادها با وجود مشکلات زیاد و متعددی که کودکشان برای خودش و آنها به وجود می آورد، اقدامی جهت درمان نمی کنند، عدم درمان ADHD زمینه را برای به انحراف کشیده شدن فرزندشان فراهم می کند زیرا این کودکان به شدت مستعد رفتن به سمت کارهای خلاف و اعتیاد هستند.
علل: - ژنتیک
- مشکلات دوران بارداری و زایمان
- مصرف سیگار توسط مادر در دوران بارداری
علائم شایع در ADHD
شایان ذکر است که ADHD خود به چند دسته تقسیم می شود که در برخی از آنها هیچ علامتی از افزایش تحرک دیده نمی شود.
(تحرک و فعالیت زیاد ):
تحرک کودکان مبتلا به ADHD هم از لحاظ کیفی و هم کمی با کودکان هم سن و هم جنس خود تفاوت دارد، این کودکان هم در خواب و هم در بیداری فعالیت بیشتری دارند که در اغلب موارد این حرکات بی هدف و تداخلی است.
- اغلب دستها و یا پاهای خود را تکان می دهد یا وول می خورد
- در موقعیتهایی که انتظار می رود بنشیند دائماً از جایش بلند می شود
- اغلب در موقعیتهای نامناسب می دود یا از جایی بالا می رود
- نمی تواند بی صدا بازی کند
- زیاد حرف می زند
(کمبود توجه یا تمرکز):
- تمرکز و دقت کافی ندارد
- زمانی که با او صحبت می شود به نظر می رسد که گوش نمی دهد
-علاقه ای به انجام اعمال و یا بازیهای فکری ندارد (به غیر از بازیهای کامپیوتری یا playstation )
- کمترین محرکی(صداو ...) سریعاً تمرکزش را به هم می زند
- فراموشکاری
- بی نظم است
- وسایل، به خصوص لوازم التحریر خود را جا می گذارد و یا گم می کند
- بدون کمک دیگران نمی تواند تکالیف و یا وظایف خود را تکمیل کند
(تکانشوری ):
- پیش از تمام شدن سؤال جواب می دهد
- کارهای خطرناک انجام می دهد(بازی با چاقو یا کبریت و ...)
- بلند و زیاد صحبت می کند
- منتظر ماندن یا رعایت نوبت برایش مشکل است
- وسط حرف دیگران می پرد
- برخی مشکلات درک، و یادگیری برخی مطالب
سایر مشکلات رفتاری
- شرکت در کارهای تیمی یا گروهی برایش مشکل است
- اغلب با بچه های کوچکتر یا بزرگتر از خود بهتر کنارمی آید و بازی می کند
- انجام کارهایی که زمانبندی دارای اهمیت است(برنامه ریزی، منتظر ماندن) برایش سخت است
- در کنار آمدن با برخی آداب و رسوم اجتماعی مشکل دارد
- به نظر می رسد نمی تواند دیگران را درک کند ونسبت به نیازهای افراد دیگر بی توجه است
- عملکردش متغیر است (گاهی درسها را خوب بلد است و گاهی اصلاً نمی تواند جواب بدهد)
- تغییرات خلقی ناگهانی و بدون دلیل خاص دارد
- پیروی از قوانین و قراردادها برایش مشکل است
- از لحاظ فیزیکی و یا لفظی بچه پرخاشگری است
- زیاد بحث می کند و نمی تواند جلوی بحث کردن خود را بگیرد
تکلم و فعالیت زیاد معمولاً با افزایش سن کاهش می یابد اما عدم تمرکز و رفتارهای تکانشی همچنان به قوت خود باقی می مانند.
(((خیلیا به خاطره عدم تشخیص و درمان مسیر زندگیشون به سمت بیهودگی رفت
خدا رو ...100000000بار شکر که بهم فهموند
چرا نمی تونستم درس بخونم
چرا تو زندگی بی انگیزه بودم و هدف نداشتم
چرا دوست داشتم وسایلم خراب کنم
چرا از بچگی املام خیلی ضعیف بود
چرا هیچ وقت نتونستم جدول ضربو حفظ کنم
چرا با وجود بزرگ شدنم تحمل کلاس بیشتر از یه ربع واسم طاقت فرسا بود
الان یه ساله دارم درمان میشم و دیگه هیچ کدوم ازون مشکلاتو ندارم)))
تو پرانتز آخری ریزه علائم یه بیش فعالو هم بهتون گفتم که دیگه از تمامه علائمه یه بیش فعال مطلع شین آخه چون خودم زجرشو کشیدم میخوام خواهش کنم اگه خودتون نیستین تو آشناهاتون (هم بچه ها هم بزرگسالا )بگردینو کمکش کنین
به امید روزی که دیگه هیچ بیش فعالی به خاطره عدم تشخیص و درمان در کودکی مثله تعداد زیادی از ما کنکورشو از دست نده که ترکه تحصیل کمترین تاوانه درمان نشده
بعضی پسرا بزهکار میشنو دخترا ...
(سوالی بود در خدمتم)
این مطلب آخرین بار توسط SHOOKAJAN در چهارشنبه 5 مرداد 1390 - 17:07 ، و در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
اکثریتش رو دیگه.اره؟
SHOOKAJAN, جون.
تو همشو داری؟
البته منم یکمشو دارماا.وقتی استاد درس میداد به خودم شک کردم!
ازش پرسیدم،گفت اقلیتم و بیش فعال نیستم :wink:
سلام
متاسفانه یکیشم داشته باشید مشکوکه
من اکثرشو داشتم ولی این بیماری مثه بقیه شدت و ضعف داره.حتما پیگیری کنید
علائمو بگید شاید بتونم کمک کنم اخه از بس در موردش خوندم شبیه دایره المعارفش شدم :)
یادتون باشه 3 نوع میشه:فقط بیش فعال فقط کمبود تمرکز هردو با هم
من هر دو با هم بودم :)
بازم خواهش میکنم بی تفاوت نباشید
من باید برم یونی دیرم شده بعد بیشتر توضیح میدم
این مطلب آخرین بار توسط SHOOKAJAN در دوشنبه 12 مهر 1389 - 19:18 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
وقتی که هیچ کاری ندارم و باید بشینم هی بلند میشم و راه میرم. یا وقتی که باید کاری بکنم تنبل میشم. البته توی شرایط اضطراری اینطور نیستم.
تمرکز کافی ندارم
فراموشکاری شدید و بی نظمی
از قسمت سایر مشکلات رفتاری موارد 1-3-5رو دارم
البته علاقه زیادی به بازی های فکری دارم و وقتی مشغول بشم دیگه دل کندن واسم سخته! یا با اینکه زیاد درس نمیخوندم نمره هام خوب بود. یا جدول ضرب رو زود حفظ کردم. مشکل اصلیم تنبلی برای انجام دادن کارهای مهمه! و عدم تمرکز
این که بلند میشیو راه میری میتونه همون عدم تحمل و صبر کردن باشه منم نمیتونستم یه جا اروم بشینم اصلا نشستنو منتظر موندن واسم سخت بود مثلا تو مطب دکتر یا همین نشستن تو کلاس بیشتراز یه ربع 20دقیقه به این حالت بی قراری میگن شما این جوری بودی دیگه؟میشه همون مورد 3 که گفتی درسته؟این بی قراریه یه مشخصه ی بارزه بیشفعالاستا.
ما واسه انجام کارامون حتی کارایی که لازمه تنبلی میکنیم و عقب میندازیمش تا جایی که دیگه اخرین فرصتمون باشه مثلا من میدونستم باید این درس سختو تو طول ترم بخونم اون موقع که نمیخوندم هیچ حتی تو مثلا 3روز فرجه میذاشتم واسه شب امتحان این روش رو از ابتدایی داشتم تا دانشگاه که منجر به نمرات عالی تو مدرسه و مشروط شدنم تو یونی شد :)
ولی خدا نکنه از کاری خوشمون بیاد دیگه بی خیالش نمیشیم و بر خلاف وقتی که داریم درس میخونیم با (حداکثر )تمرکز ادامش میدیم
من نمیدونم شما چند سالتونه دخترین یا پسر. اخه این مشکل تو دخترا و پسرا فرق میکنه مثلا دخترا عموما تکانشوریشون کمتر از عدم تمرکزشونه واسه همینم کمتر تشخیص داده میشنو درمان میشن عموما تا اخر با این عدم تمرکز به اجبار کنار میان چون نمیدونن مشکل از کجاست
یا با افزایش سن تکانشوری کاهش پیدا میکنه و فرد خیال میکنه خود به خود درمان شده
اگه میشه بیشتر از خودتون بگید و بگید اضطرابم دارید بیشتر از حد نرمال یا نه؟
هیچ علاقهای به خراب کردنه وسایلتون ندارید؟
عموما وسایلتونو جا میذارید؟
اتاقتون اکثرا بهم ریختس و حوصله مرتب کردنشو ندارید؟
املاتون ضعیف نبود؟
وقتی بچه بودین از ورجو وورجتون اطرافیان عاصی میشدن؟
اعتماد به نفس تون پایین نیست؟
لطفا با دقت جواب بدین تا اگه بتونم بگم اگ بیش فعالید جزو کدوم گروهید.
این مطلب آخرین بار توسط SHOOKAJAN در جمعه 3 تیر 1390 - 13:57 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
راستی میشا جون اون بچه ی فامیلتونو تو رو خدا جدی بگیر ببین اگه 4 یا 5 تا از این علائمو داره به مامانش بگو ببرش پیشه روان پزشک اگه هست نجاتش بدیییییییییین
اضطراب کم دارم. قبلا که خیلی کم بود. اما الان تا میخوام یه حرف جدید بزنم، مثلا سر کلاس نظر بدم یا از یه غریبه انتقاد کنم حرفمو خوب میگم ولی بعدش دستام و صدام میلرزه. یعنی اگه حتی از توی اون موقعیت بیرون اومده باشم هنوز یکم ترس دارم!
وسیله هامو به عمد خراب نمیکنم. ولی خیلی هم مراقبشون نیستم.
وسیله هامو جدیدا دیگه جا نمیذارم. قبلا خیلی حواس پرت بودم. الان وسواس پیدا کردم. یعنی 2-3بار باید کیف و جیبام رو چک کنم!
اتاقم که همیشه باید شلوغ باشه! مثلا امروز باید اتاقمو دید!!!!!
اگه تمیزم بکنم بازم شلوغ به نظر میاد! همش دنبال قفسه و کشو خریدنم که وسیله هام مرتب بشه ولی....
املام توی ابتدایی بد نبود. ولی یادمه اول ابتدایی همیشه ناراحت بودم چرا 19میگیرم!!! الانم دقتم توی کلمات خوبه.
بچگیام یادم نیست. ولی الان اعصابم میریزه بهم اگه ببینم یکی زیادی حرف میزنه یا زیادی تحرک داره یا از صداهای بلند اصلا خوشم نمیاد
اعتماد به نفسم بسته به شرایطه! یعنی اگه جایی حرفمو تحویل نگیرن ممکنه تا یه مدت اصلا حرف نزنم!
تا وقتی سوم ابتدایی بودم واسه خودم صاحب نظری بودم. ولی دقیقا نمیدونستم کجا باید صحبت کنم! مثلا وقتی که معلممون داشت درسی رو توضیح میداد من سریع میگفتم اجازه و حرفم رو میزدم. یه بار معلم سومم بهم گفت اگه میخوای حرفی بزنی اول بذار حرف من تموم بشه بعد دستتو بلند کن وقتی اجازه دادم حرفتو بزن. ازون موقع دیگه نتونستم حرفام و نظرام و سوالام رو سر کلاس بپرسم. حتی موقعی که معلمها خودشون منتظر بودن که بچه ها سوالی بپرسن من واقعا به سختی حرفمو میزدم. یا توی راهنمایی و دبیرستان با اینکه بچه ها بین صحبتای معلم سوالشونو میپرسیدن من واقعا نمیتونستم حرفامو بزنم. همشم از همون حرف معلم سومم نشات میگیره! الانم که دانشجو شدم هنوز با ترس یه سوالو میپرسم. یعنی اعتماد به نفسم توی صحبت کردن مخصوصا توی جمع جدید کم شده. ولی اعتماد به نفس برای کارهای خارق العاده دارم. یعنی از الان برنامه برای دکترا ریختم یا مسیر زندگیم رو به طور کلی مشخص کردم!
خواهش میکنم این وظیفمه که نذارم دیگران مثله خودم زجر بکشن
باید بگم علائمت مشکوکه ولی اونجایی که گفتی برنامه داری اگه به برنامت عمل میکنی میتونه احتمال بیشفعالیتو کم کنه
منم برنامه میریختم خیلیم می ریختم ولی دریغ از یک بار عمل به یکیشون
واسه استارت عمل به برنامه مشکل نداری؟راحت انجامش میدی؟
راستی حوصله انجام کارای پر حوصله رو داری؟مثله ظرف شستن.برج پاک کردن درس خوندن نظافت؟
من درست نفهمیدم اتاقتو مرتب میکنی و چون یا وسایلت زیاده یا بلد نیستی بازم کثیفه؟یا اینکه اصلا حوصله مرتب کردنشو نداری؟اخه کاملا فرق میکنه
اطرافیات از توجهت راضین؟نمیگن حواست کجاست؟بعضی وقتا نیاز نیس چند بار صدات کنن تا جواب بدی؟
موقع درس خوندن تمرکز داری یا اگه حواست پرت شد میتونی اگه بخوای دوباره تمرکز کنی؟
[b]SHOOKAJAN[جون
بردیمش دکتر،گفته بیش فعال نیست.اما خیلی موجود عجیبیه.یکی از استادا میگفت علائمش به بیماری میزنه.اما دیده نمیشه.منم خیلی کم صبر بودم و یکجا دووم نمیاوردم.اما الان خوب شدم.روی خودم کار کردم،صبور شدم.
یا مثلا درس خوندن.یا شیطونی کردن و جیغ جیغ.یا...
اما الان خودمو تا 70% درست کردم.این یعنی چی؟ :(
misha جونم شما که هیچی توضیح ندادی فدات شم
پستارو با دقت بخون به سوالایی که از sahe پرسیدم کامل جواب بده
ببین چندتا از علائمه مقاله رو داری و کدوماشو
اگه الان نداری ممکنه خوب شده باشی
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 20, 21, 22بعدی
صفحه 1 از 22
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم