تاریخ: یکشنبه 4 مرداد 1394 - 18:52 عنوان: نا امیدی
سلام.من به شدت یه چیزی رو می خولستم.خیلی هم برای رسیدن بهش زحمت کشیدم خیلی هم از خدا کمک خواستم .شب و روز زحمت میکشیدمو از خدا کمک می خواستم و امیدوار هم بودم که براورده میشه ولی یواش یواش احتمال براورده شدنش کم شد و الان دیگه تقریبا محاله.دیگه نمی تونم با خدا حرف بزنم .من شبانه روز با خدا حرف می دم ولی الان تنها ازتباطم با خدا نمازمه.اصلا دست و دلم نمیره که ازش بخوام کمکم کنه چون احساس می کنم بی فایده هست.ا ون هر کاری خودش بخواد میکنه و اهمیت نمی ده من از این که پشتمو این جوری خالی کرده و تنهام گذاشته چه قدر احساس ترس و غم می کنم هن ز امید کمی برای اجابت خواسته ام هست ولی من انقدر خسته و س. خورده شدم که دیگه نمی تونم کمک بخوام.تنهای تنهام.
سلام
خدا را برای خود یا خود برای خالق!
كُتِبَ عَلَيكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيئًا وَهُوَ خَيرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(البقرة/216)
جهاد در راه خدا، بر شما مقرر شد؛ در حالي که برايتان ناخوشايند است. چه بسا چيزي را خوش نداشته باشيد، حال آن که خير شما در آن است. و يا چيزي را دوست داشته باشيد، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا ميداند، و شما نميدانيد. _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد ایـــــن نـــــداها را صــدا
elahenikseresht, این جمله را جایی دیدم شاید برای شما هم مفید باشد:
خداوند شما را از شرایطی عبور می دهد که هیچ از آن سردر نمی آورید.فقط به این دلیل که شما را به جایگاهی برساند که شایسته اش هستید. به او اعتماد کنید. _________________ همیشه در زندگی چیزی برای شکرگزاری وجود دارد.
آیدی من:
Rafatniaa@
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم