سلام
من یه گناهی کردم که دیگه از خودم بدم میاد.
دختری مجردم و از سر کنجکاوی قسمت هایی از بخش زناشویی این سایت رو خوندم و دچار تحریک شدم.با وجود اینکه میدانستم خدا من را می بیند ولی نتوانستم کنترل کنم.
خیلی حالم بد است چون خدا را دیدم و گناه کردم.
چگونه از خدا طلب عفو کنم؟
مقید به دستورات دین هستم و حتی نگاهم به نامحرم را به شدت کنترل میکنم.ولی نمیدانم چرا به یک باره شیطان وسوسه ام کرد.
خیلی پشیمان ام. خدا مرا می بخشد؟
می خواهم دیگر خیلی پاک باشم و حتی فکر گناه را هم نکنم.اما چگونه؟
خدایا غلط کردم
سلام
اینکه تا حد کم با مسائل زناشویی آشنا شوی بد نیست و اگر خودت را کنترل نکنی ضعف است تقوای الهی یعنی خود را کنترل کنید و راه کنترل نیز استغفار و پشیمانی است
توبه شما ان شالله قبول می شود _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد ایـــــن نـــــداها را صــدا
tazkie,
خدا را شکر هنوز دخترانی همچون شما که مادران آینده این سرزمین هستند وجود دارند.
اما نکته ای که وجود داره عدم آگاهی و شناخت از نیازهای همسر و در نتیجه عدم ارضا در روابط زناشویی یکی از عوامل اصلی طلاق می باشد. _________________ هر چیز که در جستن آنی،آنی
موافق نیستم!
نیازهای همسر با نیازهای افرادی که مسأله و مشکل و نیازشون رو تو بخش زناشویی گذاشتن فرق میکنه
خوندن اونها برای یک دختر یا پسر مجرد باعث تحریک میشه...تحریک مداوم و زیاد هم باعث میشه شخص
از لحاظ جنسی کنترلش رو بر خودش از دست بده...
نیاز جنسی هر شخص با شخص دیگه متفاوته و لازم هم نیست انواع و اقسام مطالب جنسی ( از جمله بخش مشاوره زناشویی قلم صنع !) رو در دوران مجردی خوند... _________________ پروردگارا
قلبم را تاریک و تار مکن بعد از آنکه هدایتم کردی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم