با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من دختری 20 ساله هستم و من با یک پسری رابطه داریم و هم دیگر را خیلی دوست داریم به خواستگاری هم آمدن و مامان من با بهانه های مختلف جواب رد میدن به نظر شما چه کنم که این ازدواج سرگبرد؟[
سلام خوب عزیز دلم مامانتون مطمئنا صلاحتون را میخواهد دلایل مادرتون را بررسی کنید و منطقی فکر کن البته درک میکنم که توی احساس اونم توی سن کم منطق جایی نداره اما باور کن اگر به این پسر هم جواب رد بدی زنده میمونی من خودم مثل تو بودم اما الان اصلا بهش فکرنمیکنم هیچ به نظرم اونکار بچه بازی هم میاد .ببین زندگی بچه بازی نیست همه زندگی هم عشق نیست مطمئن باش بازهم میتونی کسی را دوست داشته باشی اما اگر بازهم میبینی که فایده نداره برو پیش مشاور.میدونی من اون زمان عاشق شدم وبعد فکر کردم که به دردم میخوره یانه که دیگه دیر بود . خدا راشکر مامانم به فریادم رسید. من با عشق قبل از ازدواج مخالف نیستم.به نظرم قبل از دوستی بهتر بود اون را از هر لحاظ میسنجیدی . تو هنوز خیلی وقت داری کار اشتباه نکن چون اگر پاتو اونطرف پل گذاشتی دیگه شرایط الان رو نداری. امیدوارم هرچه صلاحته پیش بیاید . خدا پشت و پناهت باشه.
سلام گلم
من به عنوان خواهر کوچکترت میگم که حتما حرف مادرت رو گوش کن :roll:
چون خدایی هر وقت که من خلاف نظر مادرم عمل کردم سرم به سنگ خورد. :wink: _________________ من وتو کی هستیم که بگوییم دلیلش را می دانیم؟
سلام خانمی
منم با بقیه موافقم
به نظر من رضایت پدر و مادر از هرچیزی مهمتره. البته بهرته که علت مخالفت مادرتو بپرسی. بعد تصمیم بگیری. خواهر گلم تو الان تو سن بدی هستی، داری از روی احساسات تصمیم می گیری اما زندگی واقعی با چیزی که ما دخترا تو ذهنمون پرورش می دیم خیلی فرق داره. دوست داشتن خوبه اما اگه از روی عقل و منطق باشه. سعی کن برای بزرگترین تصمیم زندگیت خوب فکر کنی بعد عمل کنی.
موفق باشی عزیزم _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
سلام عزیزم همیشه دوست داشتن همه جیز نیست چشماتو ببند و فکر کن روزی میرسه که دیگه عاشق این مرد نیستی آیا میتونی باهاش زندگی کنی؟؟؟؟هیچ پدرو مادری بدی فرزندشو نمیخواد پس یکم منطقی باش به قول ابوعلی سیناآتیش عشق 7روزه بعد که فرو کش کنه تازه چشات باز میشه به قول پیامبر آدم عاشق کور میشه کر میشه هیچی نمیشنوه هنوز اول راهی فرصت هست اگه تو مو میبینی پدرومادرت پیچش مو رو میبینن پس نه خودتو نه خونوادتو اذیت نکن که بعدا پشیمون میشی..........موفق باشی..........
اگه خدا بخواد هيچ چيز جلو دارش نيست حتي مامان و بابات،ولي هيچ وقت در هيچ زمينه اي و در هيچ مسئله اي پا فشاري نكن چون يه چيزيو كه از خدا به زور بخواي مطمئن باش به زور هم ازت ميگيره.اگه تو ماله اون باشي پس هستي،بزار همه چي اگه قراره جور بشه خودش جور بشه بدون پافشاري و درگيري بالاخره اونا هم پدر مادرتن و واست خيلي بيشتر از اوني كه فكر كني زحمت كشيدن و مطمئن باش آرزوي خوشبختيتو دارن.
سلام عزیزم
به نظر دوستان توجه کن و بهشون فکر کن.
اگه قسمت هم باشید و با هم خوشبخت بشید اون سر دنیا هم که باشی ناخدا گاه همدیگرو پیدا میکنیدو بهم میرسید.هرچی خدا بخواهد همون میشه .
یکی از فامیلا از امریکا بعد از 20سال اومد پسرش عاشق دختر عمه ام شدو سال بعد اومدو باهاش ازدواج کردو بردش امریکا.قسمتش وسرنوشتش همین بود
به خدا توکل کن و پافشاری نکن گلم
سلام به نظر من بیشتر ما جوان ها هیجان ارتباط رو با عشق اشتباه می گیرم آیا برای بعد از ازدواج نیز برنامه ای داریم ؟ آیا این محبت عاقلانه است ؟ یا احساسی ؟ آیا یک انتخاب عقلانی داریم یا ازروی شور دست به انتخاب می زنیم؟ بزرگی می گفت عاقلانه انتخاب کن و عاشقانه زندگی . جدا بیشتر ما عکس این موضوع را عمل می کنیم یعنی بعد از ازدواج تازه چشم هامان را با میکنیم ؟ آیا درست است rojina ی عزیز؟
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم