احکام نگاه کردن به انواع عکس ،فیلم،تصاویر بدن نامحرم ذکر شده است
منبع کتاب "احکام نگاه و پوشش"(مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)؛مولف سید مجتبی حسینی ؛
ناشر:دفتر نشر معارف . کتاب مذکور پرسش و پاسخ دانشجوست
مثلا:فصل دوم ،پرسش 55 .نگاه به فیلم مبتذل-در صورتی که موجب تحریک انسان نشود- چه حکمی دارد؟
همه مراحع:با توجه به اینکه دیدن اینگونه فیلمها بطور معمول شهوت برانگیز و مقدمه ارتکاب به گناهان در مسیر زندگی خواهد شد،نگاه به آنها حرام است ... :idea:
شايد محاسني داشته باشه اما از نظر من كلا خوب نيست
از نظر آموزشي و يادگيري ميتونه مناسب باشه
و يا جنبه تحريك كنندگي قبل از شروع رابطه
اما معايبي هم داره متاسفانه بعضي آقايون بدن خانم خودشون با خامهاي ديگه تو اين فيلمها مقايسه ميكنن و ايراداتي از همسرشون ميگيرن بايد لاغر تر شي، فلان قسمت بدنت بايد چاق تر شه و ...
يا يه سري توقعاتي از همسرشون دارن كه شايد خانمهاي ايراني نتونن پاسخگوي اونا باشن مثل خوردن مني و..(البته ببخشيد)
يا وقتي در حال رابطه با همسر خودش هستن در ذهن و فكرشون اون خانم تو فيلمو مجسم ميكنن
در كل به نظر من وقتي يه رابطي جنسيه خوب و مطلوب بين دونفر هست اصلا چرا بايد باهم بشينن فيلم ببينن
با سلام
حكم اسلامي اش حرام است!
هر چند برايش يك سري روانشناس غربي يا غربزده فايده ذكر كرده باشند! _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
سلام
به نظر من کلا اسیب زاست.
دلیل نداره که برای تحریک شدن قبل عمل جنسی زوجین ادم بخواد با دیدن بدن دیگران و روابط دیگران تحریک و اماده بشه.خوب مسلما در حین عمل جنسی با همسر خودش هم جسما پیش همسر و ذهنا و قلبا داره اون زن یا مرد فیلم رو تداعی میکنه حتی ناخواسته.
کم نبودن زندگی هایی که پاشیدن سر همین فیلم های صحنه دار
توقعات دو طرف و اکثرلا اقایون از همسر بالا میره و شروع به ایراد گرفتن از اندام و اعمال هم میکنن.
حتی دیدنش برای افراد مجرد هم اصلا توصیه نمیشه
به هزاران دلایلی که هم در اون زمان هم در زندگی متاهلی گریبانگیرشون میشه
شاید ساده بگذرن از این یافته های علمی و تحقیقی ولی زمانی متوجه میشن که دچار اسیب های بدنی و روانی گاهی غیر قابل جبرانی میشن
برای اموزش هم فیلم های علمی و حتی سکس درمانی در مراکز مشاوره هست که خیلی عالیه و جواب میده در این کلاس ها مشکلا و سوالات و..
دوستان بحث شرعي بودن يا نبودن رو به خوبي باز كردن و توضيح دادن
اما به نظر من اين كار واقعا نادرسته از هر جهت
هم واسه متاهلا هم مجردا
خيلي بده كه آدم بخواد با نگاه به چيزي كه مال خودش نيست تحريك بشه!!!!!!!
به علاوه فكر نميكنم هيچ خانوم يا آقايي باشه كه بشينه تا همسرش با نگاه به بدن ديگران تحريك بشه!!!!
اين ضعف و ناتواني آدم رو ميرسونه يعني خود آدم نتونه اونجور كه بايد به همسرش آرامش جسمي و روحي بده !!! بعد سراغ بيراهه بره!
اگه هم دنبال آموزش باشيد باز هم اين راهش نيست چون اين مساله هم براي هر فرد به يك شكله و هر كسي سلايق جنسيش با ديگري متفاوته
به علاوه وقتي اصول رو بلد باشيد كه مطمئنا همه به تناسب غريزه بلد هستند
با كمك گرفتن از كتابها و مقالا تي كه راجع به اين موضوع هست همين طور مشاوره ازدواج ديگه نيازي به اين كارا نيست _________________ زندگي را تو بساز نه بدان ساز كه سازند و پذيري بي حرف! زندگي يعني جنگ تو بجنگ.... زندگي يعني عشق تو بدان عشق بورز.....
به نظر من هم خیلی اشتباه هست و خیلی آسیب می زنه به مجردا که خیلی زیاد و متاهل ها هم که آسیب روی آسیب می بینن _________________ و ای کاش می شد قطره ای از زمان را احساس کرد!!!
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم