سلام من 2سال پيش باپسري آشنا شدم كه كرد هست تصميم به ازدواج داريم اون بخاطر من از سيگارو مشروب گذشت اما حالا خانوادم راضي نيستن.تورو خدا بگيد من چكار كنم چون واقعا اگه اون نباشه زندگي برام شكنجه است و مخمتر اينكه نمي تونم.تورو خدا راه حل بديد. خانوادم صرفا بخاطر كرد بودن مخالفن
سلام
مي توني داشته ها شو بزطرگ نماي كني-يا از شخصي بخواي واسطه شه با خانوادهات صحبت كنه.البته اون آقا پسر موقعيت زندگي داره؟به جز كرد بودنش چه چيزاي مثبتي داره؟در مورد خودت و اون بيشتر توضيح بده.
مرسي
:?
به نظر خودم كه چيزاي مثبت زياد داره.مهم تر اينكه ما خيلي همديگرو دوست داريم.به نظر شما اگه دوست داشتن نبود اون كاراشو به خاطر من ترك ميكرد؟الان فقط مشكلمون به هم رسيدنه.اون بخاطر من حاضر شده بياد شهر من.تورو خدا اگه راه حلي داريد حتما كمكم كنيد
گلار عزیز نگفتی خودت اهل کجایی؟
فرهنگتون بهم میخوره؟
از لحاظ خونواده با هم سنخیت دارید؟
مذهباتون فرق میکنه؟
از لحاظ تحصیلات؟
دلیل اصلی مخالفت خونوادت چیه؟
انم بگم که هیچ پدر مادری بد بچه شونو نمیخوان
سعی دقیق حرفا و دلایلشونو گوش بدی و بعد از روی عقل تصمیم بگیری
موفق باشی دوست خوبم
من خودم کرد هستم ولی از مرد های کرد خوشم نمی آید چون خیلی غیرتی هستند و تعصبات بیجا دارند بد بین هم هستند و خیلی خانواده دوست (البته خانواده خودشان) خیلی کم و به ندرت میشه یک آدم خوب در بینشان پیدا کرد.بازهم میل خودت هست اگر میتوانی با همچین آدمی زندگی کنی بسم الله ولی خوب فکر کن
سلام.از نظر تحصيلات كه هر 2تامون ليسانسيم.خانواده هم اون يكمي پايين تره ولي برام مهم نيست.مذهبمون هم آره من شيعه هستم اون سني البته الان اون قبول كرده شيعه بشه.من شيراز و اون بوكان هست.خانوادمم ميگن نميتونيم بشناسيمش
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم