| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
mbayat
دوست دار قلم صنع

عضو شده در: 24 خرداد 1389
: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
|
تاریخ: سهشنبه 21 دی 1389 - 09:34 عنوان: تفاهم نامه ی جنسی ،مانعی برای طلا |
|
|
تفاهم نامه ی جنسی ،مانعی برای طلاق
ارتباط جنسی موفق
خداوند انسان را به گونه ای آفریده که بدون همسر ناقص است. انسان هرچه از نظر علم و ایمان و فضایل اخلاقی بالا برود، تا ازدواج نکند به کمال مطلوب نمی رسد. ازدواج و تشکیل خانواده برای همه انسان ها یک امرطبیعی و معمولی بوده است و نمی توان از آن صرف نظر کرد و برهمین اساس باید وجود هرگونه مشکلات را از سر راه برطرف کرد و وصول به آن را آسان نمود. اما این همه ی ماجرا نیست و وقتی خانواده تشکیل می شود ،حفظ آن و تداوم عشق و علاقه بین همسران از اهمیت زیادی برخوردار است.
سازگاری زناشویی سنگ زیربنای عملکرد خوب خانواده است، نقش والدین را تسهیل و عمر زن و شوهر را طولانی می کند. ازطرفی باعث افزایش سلامتی، توسعه اقتصادی و رضایت بیشتر از زندگی می شود.
انسان دارای غرایزی است که هریک از آنها باید به گونه ای شایسته ارضا شود. غریزه جنسی یکی از غرایز اصیل انسانی و از نعمت های الهی است که در وجود انسان نهاده شده، به گونه ای که استفاده معتدل و صحیح از آن موجب بقای نسل انسان می شود و سوءاستفاده از آن عوارض سوءجسمانی و روانی دارد.
همیشه شنیده ایم که بهترین راه ارضای غریزه ی جنسی در خانواده است اما چرا این روزها بیشترین آمار ازدواج موقت را مردان متاهل تشکیل می دهند؟زیرا ارضای غریزه ی جنسی کار ساده ای نیست و بسیاری از زنان و مردان در خانواده ی خود در مسئله ی جنسی مشکل دارند اما ممکن است هیچگاه بیان نکنند.
همسران باید از جذابیت های خود آنچنان وجود همسر خود را سیراب نمایند که در برابر محرک های تصویری و کلامی نامحرمان کاملاً مصون باشند. امروزه بسیاری از زن ها و شوهرها بجای اینکه برای هم آرایش کنند برای بیرون از منزل آرایش می کنند.و این موضوع گاهی باعث می شود طرفین به فکر ارضای این نیاز خارج از چهارچوب خانه باشند.
همسر
بسیاری از تحلیل گران مسائل اجتماعی دلیل خیانت همسران به هم را نارضایتی جنسی آن ها می دانند. متاسفانه وقتی غریزه در کانون خانواده ارضا نشود و مرد به زن و زن به مرد بی توجه شود ، غرایز خود را بطور ناصحیح در خارج از منزل ارضاء خواهند کرد و محیط اجتماعی دستخوش نابهنجاری های زیادی می گردد که یکی از تبعات این نابهنجاری ها می تواند بروز روابط ناسالم اجتماعی باشد.
وقتی زن و شوهر از نحوه ارضای غرایز یکدیگر بی اطلاعند، یک زن آموزش ندیده که یک مرد چگونه است یا یک مرد آموزش ندیده که یک زن چه خصوصیات روحی و عاطفی دارد و آداب صحیح معاشرتها و رفتارهای زناشویی را نمی دانند و زمانی هم که با مشکل مواجه می شوند بخاطر حجب و حیا طرح موضوع نمی کنند بتدریج کدورت ها، بهانه گیری ها، حساس شدن های بی مورد، درگیری ها، خشونتها، بی حرمتی ها، تنفر و بعد هم طلاق شکل می گیرد. در اینگونه مواقع آنچه که تظاهر پیدا می کند عدم ارضای غرایز جنسی نیست بلکه دعواهای خانوادگی است. آب که گل آلود شد مشکل اصلی گم می شود.
زن وشوهر اگر نتوانند شریک خوبی برای رفع نیاز جنسی هم باشنداز یکدیگر دور شده و زندگی و مابقی ارتباط های شان دچار اشکال می شود.
زن وشوهر اگر نتوانند شریک خوبی برای رفع نیاز جنسی هم باشنداز یکدیگر دور شده و زندگی و مابقی ارتباط های شان دچار اشکال می شود .خیلی از مواقع زندگی هایی که به بن بست می رسند و زن وشوهر هایی که تنها هم خانه ی یکدیگر هستند و در زندگی شان عشق و علاقه ای موجود نیست با احیای دوباره ی روابط جنسی و توجه به چگونگی رفع این نیاز همسر شان ، می توانند طعم زندگی در فضای یک خانواده ی گرم و صمیمی را بچشند. _________________ دیگران برای خوابیدن قصه می گویند،ما قصه خود را می گوییم که دیگران بیدار شوند . . . |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
|
| |
| تشکرها از این تاپیک |
| mbayat از این تاپیک تشکر میکنم |
harki
تازه وارد

عضو شده در: 19 مهر 1389
|
تاریخ: سهشنبه 21 دی 1389 - 10:11 عنوان: |
|
|
mbayat-عالی بود مرسی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی !!!!!!!!!!!!! _________________ یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد
طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
ary64
فعال

عضو شده در: 24 آذر 1389
|
تاریخ: سهشنبه 21 دی 1389 - 10:24 عنوان: |
|
|
بالاخره مانفهمیدیم
ازدواج موقت خیانت محسوب میشه؟؟؟؟؟؟؟
یعنی خداوند درقرآن سوره نسانعوذ بالله راه خیانت راباز گذاشته........
آیا این شدنی است که نیاز مرد در خانواده حل شود
و ضمنا حقوق زن های بیوه ای که امکان تشکلیل خانواده ندارن چه؟
در اینکه زن وشوهر باید به هم توجه کنند که تردید ی نیست ولی بیماری های افسردگی ها که درون خانواده می آید
ومرد به ازدواج موقت سوق میدهد خیانت محسوب میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
razeghi
همكار

عضو شده در: 20 مهر 1389

|
تاریخ: سهشنبه 21 دی 1389 - 15:18 عنوان: |
|
|
ary64, بله خیانته. ببین عزیزم هر دعوایی 2 تا مقصر داره. اگه افسردگی وجود داره مرد هم به اندازه زن مقصره. شما مردا واسه ندونم کاریهاتون دنبال این هستین که به زنتون یه مشکلی رو بچسبونین. آخه چرا؟؟؟ _________________ وقتی سکوت خدا را در برابر راز و نیازت دیدی نگو خدا با من قهر است
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنودپس حرف دلت را به او بگو.... |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
ary64
فعال

|
تاریخ: سهشنبه 21 دی 1389 - 18:00 عنوان: |
|
|
razeghi, حالا چی سه عصبانی وونی
من مجردم ولی بحثم کلا این بود که ازدواج موقت درصورت ضرورت خیانت نیست
توصیه میکنم تفسیر قرآن سوره نسا را بخونید سایت حاج آقای قرائتی میتونید دانلود کنید
بعد بحث میکنیم
میتونیم با زبون هم بحث کییم تو تاپیک مازنی ها |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
azad_raha
دوست دار قلم صنع

عضو شده در: 9 تیر 1389
|
تاریخ: سهشنبه 21 دی 1389 - 18:01 عنوان: |
|
|
با سلام
razeghi, عزيز باز هم بحث خيانت! آخر اين سوال بنده را جواب نداديد. مرد در صورت صيغه به چه امانتي خيانت مي كند؟ واقعا من متحيرم! خانم هاي محترم چه چيزي را در دستان مرد به امانت مي سپارند كه اينگونه با صراحت اعلام خيانت مي كنند!!!
اگر منظورتان از امانت محبت است چه كسي گفته مثلا اگر مردي صيغه كند محبتش نسبت به زنش كم مي شود! شايد بالعكس اگر زن همراه عاقل خوبي باشد محبتش ده چندان شود.
اگر منظور از امانت پول است خوب اين يك واقعيت است كه بايد مرد در قدم اول براي خانواده و همسرش خرج كند. اما اگر كسي پول بيشتري داشت چه اشكالي دارد ازدواج موقت كند و براي ديگران نيز درآمد مالي ايجاد كند؟
من هنوز تو اين امانت مانده ام كه اين امانت چيست كه زن به مردش مي دهد و مرد در صورت صيغه به اين امانت خيانت مي كند!!! _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
ary64
فعال

|
تاریخ: سهشنبه 21 دی 1389 - 18:02 عنوان: |
|
|
razeghi, یه سوال فنی دارم خاخر جان
من تو این سایت ایمیلی که گذاشتم رو ازبین بردم و حالا میخوام یه ایمیل دیگه جایگزین کنم نمیشه
یعنی پسورد یاد م نیست چی کار باید کنم؟؟؟؟؟ |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
razeghi
همكار

|
تاریخ: سهشنبه 21 دی 1389 - 18:30 عنوان: |
|
|
azad_raha, آقای محترم شما چند تا مرد رو میشناسین که صیغه کردن محبتشون چند برابر شده؟ من که ندیدم.
آقای آزاد من با قضیه صیغه اصلا مخالف نیستم اتفاقا فکر کنم تنها زنی باشم که به شوهرم گفتم هر کاری میخوای بکن ولی فقط حلال باشه. به نظر من مردی که دنبال این چیزاست اصلا نباشه بهتره. ولی وقتی خانومی رو میبینم که چقدر سختی کشیده محبت، جوونی و خیلی چیزای دیگه رو واسه شوهرش گذاشته حالا که پژمرده شده شوهرش بگه افسرده است، مریضه، بد اخلاقه و هزار تا بهونه دیگه. این اسمش رو چی میذارین؟
اگه یه مردی این مشکلات رو داشته باشه زنش باید چشمش کور شه تحمل کنه وگرنه میگن زن هرزه غلط کرده.....
azad_raha اگه خیانت نیست چرا 90% یواشکی صیغه میکنن؟ خوب میتونه به خانوم و اقوام بگه. خیانت که نیست. اینجوری که شما می فرمایین ثواب هم داره. چرا کار خیر رو ترویج ندیم! _________________ وقتی سکوت خدا را در برابر راز و نیازت دیدی نگو خدا با من قهر است
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنودپس حرف دلت را به او بگو.... |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
| |
Elenajon
كاربر

عضو شده در: 5 دی 1389

|
تاریخ: سهشنبه 21 دی 1389 - 18:37 عنوان: |
|
|
با سلام
azad-raha عزیز
ما خانم ها هم متحیریم!
اگه صیغه برای خانم های متاهل بود باز هم به این راحتی باهاش کنار می اومدین و اونو تایید میکردین؟؟؟؟
اگر کسی پول اضافه داره باید حتما صیغه کنه تا بتونه به دیگران کمک کنه ؟؟؟؟؟؟ |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
razeghi
همكار

|
تاریخ: سهشنبه 21 دی 1389 - 18:37 عنوان: |
|
|
|
ary64 نوشته است:
|
razeghi, یه سوال فنی دارم خاخر جان
من تو این سایت ایمیلی که گذاشتم رو ازبین بردم و حالا میخوام یه ایمیل دیگه جایگزین کنم نمیشه
یعنی پسورد یاد م نیست چی کار باید کنم؟؟؟؟؟
|
آقای لاجوردی یه جایی جواب دادن.
ببین بالای همین صفحه یه جایی نوشته «مشخصات فردی» . دیدی؟ رویش کلیک کن حالا توی صفحه ای که باز میشه آدرس ایمیل جدید رو بده و آخر صفحه روی «ارسال» کلیک کن. همین! _________________ وقتی سکوت خدا را در برابر راز و نیازت دیدی نگو خدا با من قهر است
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
ary64
فعال

|
تاریخ: سهشنبه 21 دی 1389 - 19:24 عنوان: |
|
|
razeghi, درود برتو زن عاقل درست میگی اگه زنی مشکل داشته باشه چی؟
واقعا واسه منم جای سوال ولی من فکرمیکنم کلیت مساله برعکسه یعنی معمولا نیاز جنسی آقایون قویتره
ولی اگر استثنا ئا پیش اومد بله اون زن قانونا وشرعا میتونه جداشه ولی تصور اینکه زنی با دومرد باشد
برای هیج زنی فطر تا قابل هضم نیست
اینکه میگویی جرا مخفیانه این به سبب این است که ما ایرانی ها اغلب تا 400سال قبل سنی بودیم ومیدونیکه صیغه تو ی سنیها حرامه واسه همین یعنی با اینکه 400سال گذشته هنوز فرهننگ این موضوع جانیفتاده .......... |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
azad_raha
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: سهشنبه 21 دی 1389 - 23:34 عنوان: |
|
|
با سلام
razeghi, عزيز به اين مي گويند حرف حساب.
بحث محبت را كه اصلا نمي كنم. چون ديدگاه بنده در مورد محبت چيز ديگري است: القلب حرم الله فلاتدخلوا فيه غيره! نظر شخصي بنده اين است انسان ذاتا به هيچ مخلوقي نبايد دل ببندد چه همسرش چه فرزندش چه پولش و چه ...
بحث بنده در مورد روابط جنسي دقيقا همين است. اهميت اين روابط را نبايد اينقدر بزرگ كرد كه مردي فقط به خاطر اينگونه كارها زني را صيغه كند! اما اگر مردي زني را صيغه كرد نبايد همسرش به اين بهانه هر بلايي كه خواست سر او بياورد!
بحث شما در مورد زناني كه سالها سختي مي كشند و در آخر مردشان قدر اين زحمات را نمي داند كاملا درست است.
در مورد اينكه چرا مخفيانه اينكار رخ مي دهد خيلي دلايل تاريخي و اجتماعي ميشه آورد. يكي از ساده ترين اونها اين است كه زني كه صيغه مي شود با توجه به افكار عامه مردم متهم به هزار فحشاي ديگر نيز مي شود و اين قضيه اگر در خفا رخ بدهد براي او حداقل بهتر است.
اگر زنان و مردان جامعه با ظرفيت باشند اتفاقا امر صيغه فوايدي بسياري دارد. رجوع كنيد به كتاب نظام حقوقي زن در اسلام.
بحث تفاوت زن و مرد را وارد نمي شود. كساني كه اينقدر سطحي نگر هستند كه با اولين جمله مي خواهند مساوات را بين زن و مرد برقرار كنند بايد در كل تفكرشان تجديد نظر كنند. زن و مرد هيچگاه در جاي هم نيستند و كاملا با هم متفاوتند و قوانين اسلامي كه نسخه كمال بشريت است كاملا اين قضيه را مد نظر قرار داده است. هيچگاه قرار نيست زن چند همسر داشته باشد در نتيجه اين بحث از پايه اشتباه است. شرط اول بحث اين است كه همه ما مسلمانيم اگر غير از اين است نحوه بحث بايد كاملا برون ديني باشد. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
razeghi
همكار

|
تاریخ: چهارشنبه 22 دی 1389 - 10:38 عنوان: |
|
|
azad_raha ممنون از جواب کاملتون.
آقای آزاد من مثل شما بلد نیستم انقدر کتابی و لفظ قلم صحبت کنم. عامیانه خدمتتون عرض کنم که با این نظر که زن و مرد مساوی هستن مخالفم چون تفاوتهای بسیاری داریم. ولی اینکه به این دلیل که زن هستم حقمو بخورن شاکی می شوم. چیزی که ما زیاد داریم می بینیم. البته مقصر اصلی خودمونیم چون هیچ وقت نخواستیم حقمون رو بگیریم.
آقای محترم شما که بهتر از من میدونین اگه خداوند جایی از قران گفتن مردا 4 تا زن بگیرن جایی دیگه هم فرمودن اگه میتونی بین آنها یکسان برخورد کنی از نظر محبت و احساس و...
ولی شما مردا همیشه اون قسمتی از دین که به نفع شماست رو می بینین. این انصاف نیستا، از ما گفتن بود!!! _________________ وقتی سکوت خدا را در برابر راز و نیازت دیدی نگو خدا با من قهر است
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
azad_raha
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: چهارشنبه 22 دی 1389 - 20:03 عنوان: |
|
|
با سلام
razeghi, عزيز قرار نبود متهم كنيد و راي دادگاه را نيز صادر كنيد!
"ولی شما مردا همیشه اون قسمتی از دین که به نفع شماست رو می بینین"
حق شما چيست؟ شما از كجا مي دانيد چه چيزي حق شماست. حق كاملا نسبي است و بايد بر اساس يك خط كش تعريف بشود. مسلمان خط كشش اسلام است. آنچه از حقوق براي او در اسلام تعريف شده است حق خود مي داند و براي احقاق آن تلاش مي كند و اگر جايي از خودگذشتگي مي كند بايد از او به نسبت حقش تشكر كرد.
متاسفانه اين علم وجود ندارد و اگر وجود دارد به آن عمل نمي شود. كه بحثش را قبلا در سايت كرده ام. اگر اين آگاهي به همه زنان داده شود بسيار خوب است. البته آگاهي اسلامي نه غربي!
و اما در مورد 4 زن عدالت بايد در مورد بحث مالي و جنسي باشد نه حبي! كه در خود قرآن نيز در اين مورد گفته است نمي توانيد بين آنها عدالت ايجاد كنيد. چون يك زن ممكن است بهتر از ديگري باشد و قاعدتا محبت بيشتري را جذب مي كند. اما اين محبت نبايد موجب ظلم به ديگري شود و مساوات رعايت نشود. هستند افرادي كه چنان وسواسانه اين امر را انجام مي دهد كه افراد تك زنه نيز اين كار را انجام نمي دهند.
razeghi, عزيز همه بحث بنده اين است: اسلام نسخه كمال است. آنچه گفته است بدون كم و زياد بايد انجام داد و عمل كرد تا فرد و جامعه به كمال برسند.
در ضمن يك نكته بگويم: اميرالمونين در روايتي فرمودند: اگر صيغه حرام نمي شد هيچگاه كسي دچار زنا نمي شد!
از عمل مباح جلوگيري كردن موجب حرام است چه بخواهيد چه نخواهيد! _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
arya22
نيمه فعال

عضو شده در: 9 بهمن 1389
|
|
|