دختري 18 ساله . عاشقه يكي از فاميلامم كه از من دو سال بزرگتره . يه سال ميشه بهم پيشنهاد ازدواج داده . و با هم با موبايل در ارتباطيم . مشكل اينجاست كه با هم شارژ ميخريم ولي شارژ اون از من دو يا سه روز زودتر تموم ميشه و من بهش خيلي مشكوكم كه همونطور كه به راحتي به من پيشنهاد رو داده به كساي ديگه هم داده باشه . يه روز يه اس فرستاد و توش اسم يه دختر ديگه بود و به اون هم گفته بود عزيزم ... ! هرچي ازش دليل ميخوام انكار ميكنه و ميگه دوستت دارم . اين كلمه مثل نقل و نبات از دهنش بيرون مياد و واسم عادي شده . از كسايي كه پسرن ميخوام كه بگن : ميشه به پسري كه با كساي ديگه در ارتباطه ولي به من هم ابراز علاقه ميكنه اميدوار بود براي شروع زندگي مشترك ؟
عزیرم تو هنوز یه دختر نوجوونی تویه این سن و سال نود درصد عشقا از روی هوا وهوسه.. شاید حالا متوجه این موضوع نشی ولی مرور زمان تو رو خانوم میکنه.. سعی کن به اینطور عشقای زودگذری دل نبندی.. خوش باش و از لحظه هات درست و سالم استفاده کن.. بخدا الان داری پرخاطره ترین روزای زندگیت رو میگذرونی که چندسال دیگه حسرتش رو میکشی کاش بازم به این سن برگردی.. پس سعی کن خاطره های جالب به جا بزاری نزار دل شکستگی و اشک و ناراحتی به خاطر یه عشق بچه گونه و زودگذز وارد خاطرات شیرینت بشه.. بخدا اینا نصیحت نیس.. بیشتر ما این سالا رو گذروندیم و حالا درک میکنیم سالهای خوش دبیرستان جزو بهترین خاطره هاس.. پس درست استفاده کن و غرور و شخصیتت رو واسه گرگهای آدم نما خرد نکن.. به درسات برس و سعی کن دختر خوب و شایسته ایی واسه خونواده و جامعه خودت باشی.. دانشگاه تو نزدیکه فکرت رو فقط و فقط رو موفقیت تو درسات متمرکز کن.. مطمئن باش پاک و سالم که باشی خدا بهترین هدیه اش رو که شریک زندگی آدمه تقدیمت میکنه.. خراب نکن گلم..
در جواب سوالت هم بگم که آره خیلی از پسرا میتونن در آن واحد با چند نفر رابطه داشته باشن . میتونن واسه همه خیلی قشنگ و طبیعی ادای عاشقا رو در بیارن.. فقط به خاطر یک هدف پوچ و شیطانی... خیلی بیشتر از اینا حواست به خودت و دورو برت باشه.. ساده نباش.
bestbaxb, به نظر من امتحانش كن مثلا با يه سيم كارت ديگه باهاش اس بده ولي
خودتو معرفي نكن بعدش ازش بخواه باهات دوس بشه ببين قبول ميكنه يا نه اينطوري معلوم ميشه كه واقعا دوست داره يا نه _________________ اي زينب ....نگو كه در كربلا چه گذشت ....بگو كه ما چه كنيم؟؟؟
یه نوجون چیه خانومن خودم هجده سالگی ازداج کردم هم فهمم میرسید هم تونستم تا الان خونه زندگیمو با دانشگاهو تفریحات دیگه هداره کنم البته نه این که اصلا مشکلی نداشتم ها
عزیز من خودت فهمیدی باز سوال میکنی حواست خوب جمع باشه خانوادت حتما با خبر باشن
سلام احتمالداره بخواد شمارا آزمایش کنه یا اینکه با احساسات شما بخاد بازی کنه دوستای دانشگاهیم از این کارها زیاد میکنن تا یک موقعیت مناسبی مخ طرف را بزنن وشاید میخواد اقفالتون کنه ارتباطت را قطع کن وباپدر مادر ویانزدیکانت مشورت کن دختر خوب
bestbaxb, ببين تنها راهش اينه كه ازش بخواي رسما بياد خاسگاري و خانواده ها در جريان باشن اگه ديدي بهانه مياره سر كاري _________________ در مقابل تقدیر خداوند مثل کودکی یک ساله باش
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم