کمک تورو خدا کمکم کنید

موسسه فرهنگي آموزشي قلم صنع -> مشاوره خانواده

نویسنده: yalda17 پستتاریخ: یکشنبه 10 آبان 1388 - 10:45    عنوان: icon_winner کمک تورو خدا کمکم کنید

سلام خواهش میکنم راهنماییم کنید.من اقا پسری رو میخواهم و میخواهم با او ازدواج کنم تمام شرایطی که من میخواهم رو او دارد ولی پدرم نمیگذارد یعنی همیشه همین بوده اصلا نظر من رو نمی پرسند خودشون میبرند خودشون هم میدوزند اصلا من براشون مهم نیستم.من حتی نمیتوانم رنگ لباس و یا نوع پوشش خودم را خودم انتخاب کنم حتما باید انها نظر بدهند.یک جورایی دیکتاتوری مطلق هست.پدرم همش شک داره به من تا میام تو اتاقم میگه داری با کی صحبت میکنی یا وقتی با دوستام تلفنی صحبت میکنم گوشی رو از من میگیره که ببینه کی پشت خط .حتی وقتی دانشگاه قبول شدم با هزارتا بد بختی رفتم میگفت دانشگاه جای خوبی نیست خرابت میکنه .حتی وقتی این اقا امده بود خواستگاری میگفت تو با این ادم دوست بودی و قرار هاتم گذاشتی در صورتی که اصلا اینطوری نیست.حتی اجازه صحبت کردن با این اقا روهم به من نداد گفت میخواهد حرفهای قشنگ برت بزنه و گولت بزنه :cry: اخه یکی نیست بگه من 22 سالمه میفهمم پدرم خیلی دهن بین هم هست دیگه نمیدونم چیکار کنم تو خونه ما دوست داشتن ممنوعه البته فقط برا دختر ها تورو خدا کمکم کنید تا بتونم نظرم رو د مورد این اقا بیان کنم و تمام مسئله های دیگه.تا الان هرچی گفتن گفتم چشم اخه بابا خسته شدم دیگه منم میخوام زندگی کنم تورو خدا کمکم کنید خواهش میکنم

نویسنده: kebria پستتاریخ: پنج‌شنبه 14 آبان 1388 - 01:18    عنوان:  

سلام دخترم
ممکن است ذهنیت منفی ای که در جامعه وجود دارد در پدر شما هم نفوذ کرده باشد بنظر می رسد که این گونه رفتار با شما می نواند یک فرصت کسب مهارت تعامل با بدبینی های احتمالی همسر آینده هم باشد شما از این فرصت استفاده کنید تا:
1- اعتماد پدر تان را به خود در بیرون از خانه از طریق ملاحظه به حساسیت ها وبیان توانایی خود در مقابل انحرافات جلب نمایید
2- با پدر تقابل نکنید لکن از طریق همدلی از حمایت ایشان برخوردار شوید
3- از بیان دوست داشتن خواستگار ، خود داری کرده از صفات مرد موفق و مورد اعتماد که در خواستگار مورد نظر هست سخن بگویید
4- با اظهار نظر جالب توجه پدر در موارد خانوادگی بلوغ فکری خود را اظهار کنید
5- از پدر بخواهید که از صفات مرد خوب شما را آشنا سازد

موسسه فرهنگي آموزشي قلم صنع -> مشاوره خانواده

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند

صفحه 1 از 1