واقعا آدم نميدونه چي كار كنه؟؟؟؟

موسسه فرهنگي آموزشي قلم صنع -> مشاوره ازدواج

نویسنده: emamzadeh پستتاریخ: سه‌شنبه 20 بهمن 1388 - 09:12    عنوان: icon_sad واقعا آدم نميدونه چي كار كنه؟؟؟؟

من پسري جوان با شغلي خوب و در آمدي متوسط هستم كه قصد ازدواج كردن دارم. از طرفي شرع اين اجازه رو به من ميده كه بدون اذن پدر ازدواج كنم ولي از طرفي هم اخلاقم اجازه نميده كه بدون اجازه پدرم زن بگيرم. مادرم و بقيه خانواده ام با ازدواج كردنم موافقن ولي فقط پدرم مخالفت ميكنه و تنها دليلي كه تا الان به من گفته اينه كه الان وقتش نيست و چراش رو بهم نميگه. حالا ميخوام بدونم شما چه راهي رو ميتونيد جلوي پاي من بذاريد كه اين مشكلم حل بشه؟ در ضمن باباي من اصلا اهل ريسك كردن نيست و خيلي هم احتياط ميكنه !!!!!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :(

نویسنده: yalda17 پستتاریخ: شنبه 24 بهمن 1388 - 00:39    عنوان:  

سلام شما تا کی میخواهی به حرف پدرت گوش کنی و مجرد باشی 10سال20سال آخرش چی؟بهتره یک فردی که پدرتون ازش حرف شنوی داره باایشون صحبت بکنه و اگر نشد اینکه در عمل انجام شده قرار بگیره.

نویسنده: kebria پستتاریخ: سه‌شنبه 11 اسفند 1388 - 22:04    عنوان:  

سلام
با تشکر از همکاری yalda17
توانایی اداره زندگی موفق را در رفتار و عمل خود به پدرت نشان بده تا بتدریج شدت مخالفت پدر را کم نموده باشی در این خصوص از فامیل با نفوذ در پدرت کمک بگیر خودت مستقیم وارد نشو.
حفظ احترام پدر در آینده روابط موفق با همسرت تاثیر زیادی دارد

نویسنده: jokerbaxمحل سکونت: کرج پستتاریخ: دوشنبه 30 فروردین 1389 - 07:23    عنوان:  

سلام دوست عزیز فکر میکنم یا تو به خودت تو مرد شدنت شک داری یا زیادی بابایی هستی احترام یه معقوله جداست وقتی شما یه کیسه مناسب به خانواده معرفی می کنید و شرایطشم دارید وظیفه خانواده احترام به خودشونه وباید بیان تحقیق و کمک برای این عمل مقدس به باباتم بگو هر گناهی کردم گردن خودت .ولی اول یه ریش سفید بفرست جلو قبول نکرد رودرو حرفت و بزن خداوند گفته برکت 2چیز با منه نه کس دیگه ازدواج .حج .پس استناد به آیه که خداوند گفته محکم عمل کن چاکریم

موسسه فرهنگي آموزشي قلم صنع -> مشاوره ازدواج

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند

صفحه 1 از 1