تست پاپ اسمیر
رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4 بعدی
موسسه فرهنگي آموزشي قلم صنع
-> مشاوره زناشويي
نویسنده: baharak02,
تاریخ: دوشنبه 6 شهریور 1391 - 20:35 عنوان: تست پاپ اسمیر
سلام بچه ها کسی اینجا تا حالا تست پاپ اسمیر داده؟ اگه دادید میخواستم ببینم درد داره؟ میخوام برم خیلی میترسم اکه میشه راهنمایی کنید و منو از نگرانی دربیارید
نویسنده: reza25,
تاریخ: دوشنبه 6 شهریور 1391 - 21:35 عنوان:
baharak02, من که اولین بارمه مشنوم
حالا چی هست؟؟
نویسنده: nasrin58,
تاریخ: دوشنبه 6 شهریور 1391 - 21:57 عنوان:
سلام
برای تشخیص سرطان دهانه رحم این تست رو میگیرند درد هم نداره ضمنا برای تشخیص انواع عفونتهای دهانه رحم هم انجام میشه ترس نداره نگران نباش.
نویسنده: ziba01,
تاریخ: دوشنبه 6 شهریور 1391 - 22:21 عنوان:
nasrin58, این تست پاپ اسمیر چی هست؟ اصلا اطلاعاتی راجع بهش ندارم
نویسنده: golpesaram,
تاریخ: سهشنبه 7 شهریور 1391 - 00:15 عنوان:
آره درد داره اما زیاد نیست کوتاه و گذرا.به قول خود دکترا مثل یه نیشکون گرفتنه.
تاریخ: سهشنبه 7 شهریور 1391 - 06:16 عنوان:
reza25 , تست پاپ اسمیر برای تشخیص سرطان دهانه ی رحم می باشد که به تست سرطان هم معروف می باشد خانمایی که ازدواج میکنند و سنشون بالای 22 سال باشه باید هرسال یا 2 سال در میون این تست رو بدن و در صورت تشخیص زودهنگام قابل درمان می باشد.
تاریخ: سهشنبه 7 شهریور 1391 - 06:18 عنوان:
nasrin58 وgolpesaram مرسی از راهنماییتون ممنونم
نویسنده: nasrin58,
تاریخ: سهشنبه 7 شهریور 1391 - 22:39 عنوان:
سلام
برای انجام این تست یه اپلیکاتور رو به دیواره دهانه رحم میکشند بعد اونو روی لام شیشه ای میمالند اونوقت اونو کشت میدن تا اگه سلول سرطانی وجود داره یا عفونت؟مشخص بشه .
من انجام دادم درد نداره ولی همون حس بدی رو که موقع معاینه دکتر زنان داری رو تجربه میکنی.
ضمنا اونایی که سابقه سرطان رحم رو تو خونوادشون دارن باید بیشتر به این موضوع اهمیت بدن.
و زود به زود برای معاینه وتست برن.
نویسنده: Darya65,
تاریخ: چهارشنبه 8 شهریور 1391 - 06:36 عنوان:
دوست عزیزم درد داره اما قابل تحمله سعی کن موقع گرفتن تست خودت را شل بگیری
نویسنده: golemehraban,
تاریخ: چهارشنبه 8 شهریور 1391 - 07:43 عنوان:
baharak02, من 2 بار تست پاپ اسمیر دادم
نه زیاد درد نداره . تقریبا مثل درد معاینه اس .
فقط اون حالت و پوزیشن معاینه مخصوصا برای ما خانمای ایرانی یه کم ناراحت کننده اس
و گرنه دردش دو سه ثانیه اس
نویسنده: setare70113,
تاریخ: چهارشنبه 8 شهریور 1391 - 08:15 عنوان:
من یه بار این تستو دادم 4ماه بعد از ازدواجم ولی واسه من که خیلی درد داشت البته شاید چون تازه ازدواج کرده بودم ولی خوب وقتی بقیه میگن زیاد درد نداره لابد نداره دیگه
نویسنده: leyla2, محل سکونت: در سايه لطف خدا
تاریخ: دوشنبه 13 شهریور 1391 - 19:15 عنوان:
يكي از فامیلهاي همسرم دكتره زنانه و متأسفانه مرد هم هست و چون خارج از كشور تحصيل كرده خانواده همسرم خيلي قبولش دارن به خصوص مادرشوهرم توي دوران نامزدي هم يه بار منو برد پيشش حالا دوباره گيرداده كه اين دفعه بايد براي پاپ اسمير و معاينه برم حتي تصور اينكه بايد جلو يه مرد غريبه دوباره لخت بشم اعصابمو خورد ميكنه
نویسنده: rozhan88,
تاریخ: دوشنبه 13 شهریور 1391 - 21:59 عنوان:
leyla2, وای نه اصلا خوب نیست . خب بهش بگو دوست ندارم پیش دکتر مرد برم . اونم برا پاپ اسمیر که یه کم طول میکشه . در ضمن پاپ اسمیر که چیز خاصی نیست که حتما پیش دکتر خاصی بخوای بری ، توی درمانگاهها هم انجام میشه .
نویسنده: leyla2, محل سکونت: در سايه لطف خدا
تاریخ: دوشنبه 13 شهریور 1391 - 22:47 عنوان:
روژان جان خيلي ممنون كه جوابدادي من پارسال يه عفونت ادراری گرفتم كه شكر خدا به زور دارو و كلي آمپول مهار شد حالا مادرشوهرم به بهانه پاپ اسمير ميخواد منو ببره دكتر كه از سلامت دستگاه تناسليم و نوه دار شدن خودش مطمئن بشه البته فكر نميكنم به خاطر خودم باشه شايد ميخواد اگه از من آبي گرم نشد فوري به فكر جانشين برام باشه چون مرتب تأكید ميكنه كه باهم بريم همين كلمه پاپ اسمير رو هم از همون دكتر هيز ايكبيري فامیلش ياد گرفته :-S برام دعا كنيد
نویسنده: rozhan88,
تاریخ: دوشنبه 13 شهریور 1391 - 23:06 عنوان:
leyla2, همون سلامتی رو هم هر دکتری به راحتی می تونه تشخیص بده . با شوهرت در میون بذار و خیلی محکم بهش بگو مادرش حق نداره تو این مسائل دخالت کنه . چه معنی داره ؟
موسسه فرهنگي آموزشي قلم صنع
-> مشاوره زناشويي
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند
رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4 بعدی
صفحه 1 از 4