سلام وقتتون بخیر, من یه زن شاغلم ,همسرمم شاغله ,یکسری مشکلات تو زندگی دارم که واقعا نمیدونم چطور باید باهاش کنار بیام,همسرم از سرکار که میاد تا اخر شب که میخواد بخوابه دائم سرش تو گوشی که این واقعا کلافم میکنه,هر کاریم کردم فایده نداره,میام هواسش رو به یک چیز دیگه پرت کنم با لحن بلند میگه ساکت, همسرم یک مشکل دیگه ای که داره اصن به کارش اهمیت نمیده روزی که خوابش بیاد اصن سرکار نمیره و به فکر اینده و پس انداز و... نیس و همچنین تو کار خونه بهم کمک نمیکنه 'خیلی وقتا احساس میکنم کم میارم تو زندگی,لطف کنید هر کی تجربه ای داره بهم بگه ممنون از همگی _________________ زندگی را تو بساز ؛ نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ؛ زندگی یعنی جنگ ؛ تو بجنگ ؛ زندگی یعنی عشق ؛ تو بدان عشق بورز
سلام روابط عاطفی جذاب از خود نشان دهید که بدون باج دادن به کلام شیرین و همراه با تبسم شما سر گرم بشه تا گوشی را بتدریج فراموش کند _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد ایـــــن نـــــداها را صــدا
سلام روابط عاطفی جذاب از خود نشان دهید که بدون باج دادن به کلام شیرین و همراه با تبسم شما سر گرم بشه تا گوشی را بتدریج فراموش کند _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد ایـــــن نـــــداها را صــدا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم