سلام و درود بر شما بزرگواران خصوصا دکتر قاسمی کبریایی
میخواستم برای یک ازمون خودم را آماده کنم که ۳ یا ۴ ماهی وقت هست.ولی فرزند چند ماهه کوچک که شبها فقط طولانی میخوابه و تا ببینه مادرش نیست گریه میکنه روز هم بیداره و کسی هم برا کمک نیست ممنون میشم راهنمایی کنید براداین ازمون پر رقابت هم هست چه جوری میشه برنامه ریخت که فرزند دچار کمبود عاطفه نشه و از طرفی این ازمون بعد از چندین سال برگزار شده و بشه از این فرصت استفاده کرد.پیساپیش ممنون از راهنمایتون. _________________ .................
سلام
اگر میتونید هر زمان فرزند خواب است مطالعه کنید از فرصتها استفاده بشه
در غیر اینصورت از کم شروع کنید بتدریج زمان مطالعه را با روشی که عرض می کنم زیاد نمایید البته همیشه مواظب تحمل بچه هم باشید.
مطالعه را با صداری آروم که بچه هم بشنوه شروع کنید تا خواست گریه کنه مطالعه را رها نمایید.
همینطور ساکت شد ادامه بدهید تا بچه عادت کنه که این بخشی از شرایطش هست
اگر موفق بشی در آینده بچه نیز به بازی یکنفره گرایش پیدا می کنه و هیچ وقت احساس بی حوصلگی نمی کنه
موفق _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد ایـــــن نـــــداها را صــدا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم