سلام خدمت استادگرامی جناب کبریا
دلم می خاد امسال ادامه تحصیل بدم البته بعداز حدود ۱۲سال دررشته دوره لیسانسم روانشناسی بالینی,البته می خام بدونم باتوجه به وقفه تحصیلی من وشرایط زندگیم که دوبچه دارم وهمسرم هم از صب تاشب سرکارن چهدانشگاهی مناسبتره؟سراسرس؟ازاد؟یاپیام نور؟
البته بعدش باید بررسی کنم محدودیت رشته موردعلاقم دراون دانشگاه هست یانه؟علاقه به رشته روانشناسی تربیتی دارم.که هرجایی نداره.
ازپاسختون ممنونم _________________ دل به هر چیز که بستیم گرفتند زما تا که دلبسته نباشیم به جز مهر خدا
سلام
زندگی را مدیریت کنید و ادامه تحصیل حتما خوبه و بهتر هم سراسری هست _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد ایـــــن نـــــداها را صــدا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم