سلام
یک ماه پیش برای تعطیلات با دو بچه م اومدم پیش خانواده م
شوهرم بعد یک ماه اومده دنبالمون سابقه ی مرورگرشو چک کردم دنیا رو سرم آوار شده... فیلماهای پورن همجنسگرایی مردان رو میدیده اونم نه یه بار چند بار
حتی یه مورد هم زن توش نبود
همه ی مشکلات جنسی ای که از اول ازدواجمون باهاش روبرو بودم اومد جلوی چشمم من گرم بودم و اونو متهم به سردمزاجی میکردم گاهی خوب بود زود انزاله به من تمایل داره و کاملا سرد نیست
حالم اصلا خوب نیست حالا من چکار کنم به روش بیارم یا نه .حق نداشت اینکارو بکنه
شخصیت درونگرا و خجالتی داره و از دوران بچگی برای تحصیل تو خوابگاه زیاد مونده
گردن نگرفت.گفت من تو این خطها نیستم اصلا حالم بهم میخوره.تو منو چی تصور کردی
گفت اون ندیده نمیدونه از کجا اومده
خودبه خود تو سابقه مرورگر مگه باز میشه؟ حرفاشو باور کردم دلم میخواد باور کنم
سلام تظاهر کن که حرفهایش را باور کردی و به او اعتماد داری
ولی در روابط زناشویی همیشه او را گرمتر و توان مند تر از خودت نشون بده تا با این روش اگر زمینه منفی محتمل وجود داشته باشه از بین بره _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد ایـــــن نـــــداها را صــدا
33avarr,
سلام اگر چنین اختلالی میداشت همسرت خیلی زودتر از اینا میفهمیدی قطعا نه بعد دوتا بچه
شاید واقعا کسی دیگه با گوشیش سرچ کرده، بد دلی یه مرضه مبادا بیفتی تو تله اش که زندگی بکام خودتون و بچه ها تلخ میشه
بعد از اون من دیگه حرفی راجع به اون قضیه نزدم
ته دلم هم باور کردم و خوشحال از اینکه تصوراتم غلط از آب درومد. به حال سکته افتاده بودم . تو این مدت رابطه زناشوییمون عادی بوده و حتی همسرم گرمتر از همیشه ست و میدونم که تظاهر نیست
هر چی بود از سرم گذشت شکر خدا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم