تاریخ: جمعه 28 آبان 1400 - 17:29 عنوان: خانواده همسرم
سلام من ۶ سال پیش با پسرداییم ازدواج کردم ، پدرشون یک سال قبل از عقد ما فوت شده بودن، ۱ برادر و ۲ خواهر داشتن که خواهرکوچیک طلاق گرفته بود ، ما همدیگرو خیلی دوست داریم و زندگی خوبی داریم ، ولی گاها بخاطر خانواده ایشون دعوامون میشه که اوایل ازدواج خیلی این اتفاق میافتاد ولی الان نه چون الان دیگه سکوت میکنم ، خواهر بزرگشون شهر دیگه ای زندگی میکنه و زندگیش خوبه ، برادر شوهرم ۹ سال پیش طلاق گرفتن و یک پسر دارن که متاسفانه برادرشوهرم ۳ سال پیش خود کشی کردن ، و پسرش پیش مادر شوهرم زندگی میکنه و الان ۱۷ سالشه، مشکل من با خواهر شوهرم بیستر هست چون پشت سر خانوادم با چند نفر حرف زده تهمت زده و من چون از این موضوع عصبانی بودم و یه روز اثمدن دم در خونه با من بحث کردن و روی من داد زدن که منم کنترلم رو از دست دادم و من هم خواستم از خونه بیرونشون کنم و فحش بدم هر مهمونی دعوت میکردم انتظار داشتن اونا هم باشن به خاطر این با من بد رفتار میکردن برادر شوهرم هم از رفتار مادرشوهر و خواهر شوهرم ناراحت بود و بارها دعواشون میشد که آخرش خودکشی کرد، خواهر شوهرم خیلی عصبیه و سر مادرش هم داد میزنه برای هر کارم حرف در میاره و مادرو خواهرشم تحت تاثیر قرار میده که اونا هم یه مدت خوبن یه مدت بد پیش همه از منو خانوادم بدگویی میکنن خیلی خسته شدم متاسفانه خونشون پیش ماست هر روز مجبوریم همدیگرو ببینیم چون داییم فوت شده همسرم همه کارهای اینارو انجام میده و قیوم پسر برادر شوهرم با همسرمه منو همسرم وقتی میریم جایی بگردیم همسرم نمیگه رفتیم بگردیم میگه کار داریم بیرون مادرشوهرم خیلی پول میده به ما به خاطر قرضی که پدر شوهرم داشت و همسرم پیگیر کارهای اداریه منو همسرم خیلی خوبیم ولی تحمل رفتار اونارو ندارم منو دوست ندارن فکر کنین مهمونی میگیرم خواهر شوهرم میاد فیلم میزاره با مهمونا سر انتخاب فیلم بحث میکنه انگار خونه خودشه به من بگین چیکار کنم؟؟؟
سلام
خوب این یه بحثیه همه موارد بجز بیوفایی قابل حل هست
حدیث فرمود الانسان عبد الاحسان
توجه کن اون عبد شما نمیشه عبد مهربانیه شما میشه
تا میتونید بهش محبت کنید _________________ پولم پس دادن صلوات
سلام خانواده ای که شما از مشکلات آنها گفتید آسیب زیادی دیدند لذا با تنش های آنان مدارا کنید و برای آرامش خود و همسر شما خود را طوری تقویت کنید که بتوانید مشکلات را نادیده بگیرید
اگر موفق شدید تلاش کنید از آلام آنها هم کم شود
درود! _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد ایـــــن نـــــداها را صــدا
سلام خانواده ای که شما از مشکلات آنها گفتید آسیب زیادی دیدند لذا با تنش های آنان مدارا کنید و برای آرامش خود و همسر شما خود را طوری تقویت کنید که بتوانید مشکلات را نادیده بگیرید
اگر موفق شدید تلاش کنید از آلام آنها هم کم شود
درود! _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد ایـــــن نـــــداها را صــدا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم