تاریخ: یکشنبه 3 مهر 1401 - 15:22 عنوان: من دلم بچه میخواد ولی همسرم نه
سلام خدمت همه دوستان
زنی هستم چهل ساله و متاهل که پنج ساله ازدواج کردم.
همسرم آقایی هستند چهل و چهار ساله با شان اجتماعی بالا و انصافا مرد خوبی هم هست.
وضع مالیش هم خوبه و همهجوره هم رفاهیات من رو تامین میکنه
ایشون ازدواج دومشه و از همسر قبلیش یه دختر هفت ساله داره که بیشتر با مادرش زندگی میکنه
مشکل من اینه که همسرم همون اول بهم گفت بچه بیبچه و منم چون موقعیتش خوب بود قبول کردم و زنش شدم. خیلی هم دوستش داشتم و دارم.
ولی من الان پشیمون شدم و دلم بچه میخواد ولی ایشون زیر بار نمیره و میگه همون اول باهات شرط کردم و خودت قبول کردی
حتی رفته عمل وازکتومی هم کرده که مطمئن بشه بچهدار نمیشه
از طرفی من نه میتونم ازش جدا بشم چه از نظر عاطفی چه اقتصادی بهش وابسته ام و از طرفی سنم داره بالا میره و دیگه امکان بارداری نیست برام
موندم چه کنم؟ خواهشا کمکم کنید
سلام
خیلی چیز پیچیده ای نیست. دو سه شب براش حسابی دلبری کن و لباسا و وضعیت لباس زیر و عطر و بو ... بعدش که قشنگ مستش کردی اون لحظه ارضا نزار درش بیاره و با دلبری نگهش دار وقتی انزال انجام شد پاهاتو بگیر بالا و سریع هم خودتو نشور
همین
سلام
به جای همسر از خداوند متعال طلب کنید ، پس از مدتی مشکل حل می شود
یا بچه دار خواهی شد یا از نبود آن گلایه ای نخواهی داشت
و مدام در دل بگو الله بی نیاز است
سعادتمند شوید انشاءالله
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم