تاریخ: دوشنبه 1 خرداد 1402 - 16:23 عنوان: بازگشت به گذشته
سلام و احترام
من خیلی تو گذشته گیر کردم. چجوری به خاطرات بد و خوبم فکر نکنم و بتونم بیشتر پیشرفت کنم؟ راهکار عملی برای این مشکل میخوام.
به خصوص تو فکر اقوام میرم و حرف هاشون در گذشته، افرادی که سفر کردن و دیگه نیستن بینمون، اشتباهاتی که کردم و دائم دارم غصه میخورم و تجزیه تحلیل بی مورد میکنم. لطفا کمکم کنید که رشد کنم و در حال باشم و از تنبلی حاصل از فکر های الکی رها بشم.
tina_3596, گرامی سلام
گذشته تلخ به شیرینی اینده حتما جبران می شود
برای انانی که رفتن با رفتار خوب با کارهای درست خود ارزوهایشان را محقق کن
با این روش بعلاوه دادن صدقه همه ی مشکلات حل می شود _________________ اين جهان كوه است و فعل ما ندا
سوي ما آيد نداها را صدا
دوست عزیز این رو باید بدونی که گذشته ی جای تو دیروز ها گیر کرده و تمام شده شما حتی اگه درگذشته پیشرفت هم کردی باشی اگر برای ایندت برنامه ای نداشته باشی حتی اون پیشرفتت رو هم از دست خواهی داد که اگر در گذشته اشتباهی کرده باشی و الان نتونی قبول کنی و برای جبرانش برنامه ای نداشته باشی این حالت بدتر خواهد شد ولی بهتر نخواهد شد
اشتباهاتت رو قبول کن و بپذیر
بعد براشون برای جبرانشون برنامه بریز
همیشه اولین قدم سخته ولی وقتی اولین قدم رو برداری بقیه قدم ها واست آسون خواهند شد
امیدوارم همواره موفق باشید _________________ '' Love Is a Big Lie''
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم